Policija meklē aculieciniekus jaunas sievietes bojāejai uz ceļa pie Vecumniekiem

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.oktobris 2020 15:25

Policija meklē aculieciniekus negadījumam aizvadītās piektdienas vakarā, kad Vecumnieku novada Vecumnieku pagastā nobraukta jauna sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka piektdienas vakarā ap plkt.21 policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, ka Vecumnieku pagastā uz ceļa Ķekava - Skaistkalne vēl nezināmos apstākļos kāds autovadītājs ir uzbraucis 1997.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumās ir mirusi notikuma vietā. Transportlīdzekļa vadītājs, par to neinformējot policiju likumā noteiktā kārtībā, pēc sadursmes aizbraucis no notikuma vietas.

Policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tā izraisījusi cilvēka nāvi, un par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, ja to izdarījis transportlīdzekļa vadītājs, kas izraisīja ceļusatiksmes negadījumu, kura rezultātā iestājusies cilvēka nāve.

Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 26156961 vai 110.

Jau ziņots, ka aizvadītās piektdienas vakarā tumsā uz Skaistkalnes ceļa pie Vecumniekiem ar nenoskaidrotu automašīnu nāvējoši notriekts gājējs.

Saskaņā ar policijas rīcībā esošajām ziņām, negadījums noticis plkst.20.49 Vecumnieku novada Vecumnieku pagasta Sudmalniekos uz ceļa Ķekava-Skaistkalne.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti