Valmierā šoferis 2,14 promiļu reibumā bēg no policijas un avarē (+ VIDEO) 3

 
Valsts Policija | 19.novembris 2020 11:51

Aizvadītajā naktī Valmieras pilsētā policisti pamanīja kādu “BMW” markas automašīnu, kuras vadītājs pilsētā ievērojami pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu.

Automašīnas vadītājs nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu. Zaudējot kontroli pār savu spēkratu, autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdies 2,14 promiļu reibumā, avarēja – nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca ēkas sienā, bojājot to.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas naktī uz 19. novembri Valmieras pilsētā, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu “BMW” markas automašīnu, kuras vadītājs ceļu satiksmē piedalījās, braucot ar ātrumu 110 km/h, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h.
Policisti pieņēma lēmumu apturēt transportlīdzekļa vadītāju, taču šoferis nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu. Turpinot bēgšanu, spēkrata “BMW” vadītājs netika galā ar automašīnas vadību, uzbrauca uz apmales, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un ietriecās ēkā, to sabojājot. Par laimi, ne pats autovadītājs, ne arī citi satiksmes dalībnieki bezatbildīgā autovadītāja rīcības dēļ nav cietuši.

Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies 2,14 promiļu reibumā. Jāpiebilst, ka 1998. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu.

Par notikušo policijā sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi - par nepakļaušanos atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli, kā arī par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē.

Policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana reibumā būtiski apdraud gan paša, gan citu ceļu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību. Pievienotajā videomateriālā redzams, cik dzīvībai bīstama var būt braukšana reibumā. Šajā gadījumā vīrietis iztika bez smagām traumām, taču šāds ceļu satiksmes negadījums var beigties arī ar traģiskām sekām. 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
jā gan 20.novembris 2020 7:50
3 0 Atbildēt

vai naudu logu slotiņām

aizejošais 19.novembris 2020 20:57
3 0 Atbildēt

iedodiet Policijai labākas kameras!

Kanibaals 20.novembris 2020 15:33
1 0 Atbildēt

Smadzenes arī noderētu, lai logo uzliekot video nav jāpārkompresē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti