Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna naktī, visticamāk, atrasta sadegusi Mežaparkā

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 15.aprīlis 2021 11:27

Uzbrukumā futbola aģentam Romānam Bezzubovam izmantotā automašīna "BMW X5" aizvadītajā naktī, visticamāk, atrasta sadegusi Mežaparkā, apliecināja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA pavēstīja, ka glābēji izsaukumu par degušu mašīnu Ezermalas ielā saņēmuši plkst.1.28. Kopējā degšanas platība bija septiņi kvadrātmetri. Cietušo nav. Glābēji nodzēsuši ugunsgrēku un, kā ierasts šādos gadījumos, par notikušo ziņojuši policijai.

Aģentūrai LETA zināms, ka automašīna degusi Ezermalas ielā 27 Saules dārzā.

Ruks norādīja, ka patlaban notiek notikuma vietas apskate, strādā eksperti, bet precīzākas ziņas varētu būt pieejamas vēlāk.

Policija joprojām pieļauj, ka noziedznieki vēl atrodas Latvijā, tāpēc strādā ne tikai izmeklētāji, bet arī Valsts policijas sadarbības partneri. "Monitorejam visus iespējamos virzienus," piebilda Ruks.

Nozieguma izdarīšanas brīdī uzbrucēju automašīnai bija Krievijas Federācijas numurzīmes, taču tas noteikti neliecina par spēkrata piederību konkrētajai valstij. Prakse liecina, ka noziedznieki savā darbībā izmanto arī viltotas numurzīmes.

Valsts policijas priekšnieks arī šodien nekomentēja konkrētas policijas pārbaudāmās nozieguma versijas, tostarp, vai nodarījumam varētu būt saistības ar notikumiem ap konkrētiem Latvijas futbola virslīgas klubiem.

"Policija pārbauda visus iespējamās versijas un viena no pamatversijām ir, ka, iespējams, noziegums organizēts saistībā ar cietušā profesionālo darbību. Tā gan nav vienīgā un galvenā versija. Neko detalizēti nevaram komentēt," norādīja Ruks.

Valsts policijas priekšnieks arī apliecināja, ka uzbrucēju meklēšanā policija izmantojusi visus pieejamos tehniskos līdzekļus, arī dronus.

Jau ziņots, ka futbola aģenta Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, pieļauj izmeklētāji, vienlaikus uzsverot, ka Valsts policija izmeklē arī citas versijas.

Uzbrukums Bezzubovam notika trešdienas rītā Purvciemā brīdī, kad viņš vēlējās izbraukt uz Gunāra Astras ielu.

Uzbrucēji pārvietojušies ar melnas krāsas "BMW X5" markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai bija bojāts labais sāns.

Trešdien policija paziņoja, ka mašīnai, iespējams, var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes, norādīja Valsts policijā.

Aģentūras LETA rīcībā esošajā videonovērošanas kameru ierakstā redzams, ka uzbrukums norisinājies aptuveni 20 sekundes. Brīdī, kad Bezzubova "Volkswagen Touareg" no sānielas vēlējās nokļūt uz Gunāra Astras ielu, ceļu viņam nobloķējis minētais "BMW X5". No uzbrucēju auto raidīti šāvieni un Bezzubovs centies "BMW X5" taranēt no sāniem. Pēc tam abas automašīnas aizbraukušas no kameru redzamības lauka.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti