Valsts policija projekta LLI-441 “ONLY SAFE” ietvaros iegūst apvidus automašīnu 10

 

Foto: Publicitātes attēls

VP | 10.novembris 2021 15:59

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Liepājā lietošanā saņēma projekta LLI-441 “ONLY SAFE!” ietvaros iegūto apvidus automašīnu ar kravas kasti. Apvidus automašīna paredzēta izmantošanai, veicot glābšanas un meklēšanas pasākumus, kā arī medību kontrolei un patrulēšanai pludmalē, mežā, tāpat dodoties uz objektiem, kur ir grūti izbraucami ceļi.

Automašīna paredzēta lietošanā ne tikai Liepājā, bet visā Kurzemes reģiona teritorijā. Kā jau jebkurā iepirkumā, arī šajā tika izvēlēts tehniskām prasībām atbilstošākais un finansiāli izdevīgākais piedāvājums.

Jau informējām, ka projekta LLI-441 “ONLY SAFE!” kopīgais ieguvums ir pieredzes apmaiņa un glābēju mācības, kurās tika papildinātas praktiskās zināšanas un iemaņas, kā arī nepieciešamā ekipējuma papildinājums, pildot dienesta pienākumus. Projekta ietvaros tiks iegūta arī piekabe, kvadricikls un glābšanas piederumu komplekti.

Projekta partneri:

  • Palangas pilsētas Pašvaldības administrācija (LT) – vadošais partneris;
  • Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Komunālā pārvalde” (LV);
  • Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Liepājas pilsētas Pašvaldības policija” (LV);
  • Latvijas Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde (LV);
  • Neringas pašvaldības administrācija (LT);
  • Lietuvas ugunsdzēsības un glābšanas dienests (LT)

Projekta LLI-441 “ONLY SAFE!” ilgums ir 24 mēneši un tas tiek realizēts Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam ietvaros. Kopējais projekta finansējums ir 529 192,21 eiro, no kuriem 85% jeb 449 813,34 eiro finansē Eiropas reģionālās attīstības fonds. Programmas mērķis ir sekmēt reģionu ilgtspējīgu sociālekonomisko attīstību, palīdzot tos padarīt konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, uzņēmējdarbībai un tūrismam.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 10.novembris 2021 16:12
6 5 Atbildēt

Nokaus kā subārus, nejēgas!

Pļurkt 10.novembris 2021 17:42
5 0 Atbildēt

Kādas problēmas? Ko vajag to vajag!

Neba UAZikus pirkt!!!

ese 10.novembris 2021 20:51
1 0 Atbildēt

a kur bāzīs pālī esošo mednieku?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti