Vācijā avārijas cer novērst ar šokējošu video (+ video) 34

 
iAuto | 2.aprīlis 2014 18:01

Heidekreisas policija publiskojusi šokējošu video, kurā apkopotas pēdējā laikā notikušās smagās avārijas uz automaģistrāles A7, cerībā, ka tas atturēs autovadītājus no noteikumu pārkāpšanas.

Pēdējās nedēļās Heidekreisas (Lejassaksija) tuvumā notikušas vairākas smagas avārijas, kurās gājuši bojā divi cilvēki, seši smagi ievainoti, 27 tikuši cauri ar vieglākām traumām, bet nodarīto zaudējumu apmērs sasniedz vairākus miljonus eiro. Kā iemeslu policija min distances neievērošanu, noteiktā ātruma pārkāpšanu ceļa remonta vietās (ne ātrāk par 60 km/h) un autovadītāju disciplīnas un uzmanības trūkumu. 

 
34 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Audit 3.aprīlis 2014 12:42
4 0 Atbildēt

Tur taisnība, censties izspiest maksimālo no auto uz bāņa pat naktī ir stipri bīstami, intensīva satiksme! Ne par velti ir projekts maksimāli atļauto samazināt līdz 130 km/h, ko starpcitu jau ar zeļazīmēm ir izdarījuši diezgan plaši. Nav vairs kā 20 gadus atpakaļ, reti kur bija ierobežojums 120 km/h.

Es jau par to, ka viens izdomājis ko priekš sevis, dzīvo savā iekšējā pasaulē un uzskata to par vienīgo pareizo, un mēģina, bet nekādi nevar to pamatot, sašūt ar likumdošanu, jo vairāk par CSN no galvas nav iekalis un tos pašus nesaprot, jeb noteikumu, likumu uzbūvi un to pielietošanu dzīvē. Žēl protams, bet lai paliek, jo apkārt ir daudz vairāk sakarīgu cilvēku, kas saprot kas un kā.

bums 4.aprīlis 2014 8:42
3 2 Atbildēt

Iespējamais iemesls tāds, ka uz Vācijas ceļiem tagad ir ļoti daudz austrumeiropiešu, kas nemāk braukt. Vai nu par ātru, vai nu par neuzmanīgu, rezultātā cieš visi. Vajag statistiku, kas biežāk izraisa csn - pa tautībām!

Vernons 4.aprīlis 2014 8:31
2 3 Atbildēt

Pēc CSN ābeces šie mazāk aizsargātie tiek sabraukti "juridiski pareizi"! Pirmo zīmogu visi braucēji saņem Ģintermuižā, ka ir pieskaitāmi!

CSN vajadzētu tomēr uzrakstīt "TĀ", lai tie patiešām atbilstu CSN 10. punkta prasībām!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti