CSDD Biķernieku trasē piedāvā bezmaksas drošas ziemas braukšanas konsultācijas 12

 

Foto: Publicitātes foto

Nozare.lv | 19.janvāris 2015 7:33

No šodienas Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) Biķernieku trasē jebkuram interesentam piedāvā bezmaksas drošas ziemas braukšanas konsultācijas, aģentūru LETA informēja direkcijā.

Ikviens autovadītājs ir aicināts pārbaudīt savas braukšanas prasmes un iemaņas, kā arī sava automobiļa un tā riepu uzvedību mainīgos ziemas laika apstākļos.

Nodarbību dalībniekiem tikšot skaidroti drošas braukšanas pamati, veidota izpratne par bremzēšanas ceļa garumu, to ietekmējošiem faktoriem ziemas apstākļos, par šķēršļu apbraukšanu un par to, kā izvairīties no sadursmes, ja bremzēšanas ceļš ir nepietiekams. Tāpat interesentiem individuāli tikšot sniegts skaidrojums par auto riepu stāvokli, to izvēli atbilstoši ikdienas braukšanas stilam.

Drošas braukšanas eksperts Normunds Lagzdiņš skaidro, ka tas nebūs izklaides brauciens, bet noderīga un praktiska informācija jebkuram autovadītājam, lai spētu uz ceļa izšķirošā brīdī pieņemt pareizo lēmumu.

Nodarbības ilgums būs viena stunda, un tajās drīkst piedalīties jebkurš autovadītāja ar savu transportlīdzekli, kurš aprīkots ar ziemas riepām, kuram ir derīga tehniskā apskate un obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. Vēlams uz nodarbību ierasties ērtos, braukšanai atbilstošos apavos un ērtā apģērbā.

Dalībnieku reģistrācija notiks pie Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) biroja, Eizenšteina ielā 2, un iebraukšana trasē paredzēta pa 8.vārtiem.

Par turpmākajām ziemas braukšanas nodarbībām informācija tiks sniegta "www.bksb.lv", kā arī sociālajos tīklos.

 
Visi komentāri
 
LMT 19.janvāris 2015 12:54
5 4 Atbildēt

Labāk aiziešu uz trasi un ar slēpēm kādu apli izgāzīšu...

Es 19.janvāris 2015 15:18
5 0 Atbildēt

Oi, labais! Līdz kuram datumam ir paredzētas šīs konsultācijas? Noteikti gribu izmantot šo iespēju!!!

guntars 19.janvāris 2015 15:31
6 2 Atbildēt

droši varat izmest naudu,jo tas nav ceļš,nav apstākļi ,kā uz šosejas.Tikai biznes tiem ,kas grib ātri un labi nopelnīt uz muļķīšu rēķina.

dullais 19.janvāris 2015 17:43
0 1 Atbildēt

Ak tu cirvi. Kaut tu mācētu kādreiz lasīt.

No šodienas Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) Biķernieku trasē jebkuram interesentam piedāvā bezmaksas drošas ziemas braukšanas konsultācijas

BEZMAKSAS !!! Ņem savu lamatu, passāt bembi vai opeli un stiep savu pakaļu prom. Ja vien... tev nau ne auto, ne tiesības, kas šai gadījumā padarītu tevi par pilnīgu muļķi...

lasam tekstu? 20.janvāris 2015 8:32
0 1 Atbildēt

Kur ir rakstits par naudu? Neiebraucu... cik tavuprat ir "bezmaksas"?

Artūrs 20.janvāris 2015 20:19
0 0 Atbildēt

Tu pat virsrakstu laikam neesi izlasījis.

MR- B 21.janvāris 2015 17:24
0 0 Atbildēt

Galvenais ir "paskuļīt"!!!Neviens tev neliek tur braukt,bet ir cilvēki kam tas ir nepieciešams!!!Neviena autoskola Latvijā neapmāca profisionāļis auto braucējus,pieredzi jāgūst pašiem un vēlams trasē nevis uz ceļiem !

Valdis 21.janvāris 2015 22:48
0 0 Atbildēt

Manuprāt ļoti apsveicama akcija, ņemot vērā, cik bojāgājušo ir jau šogad uz slidenajiem LV ceļiem. Vēl jo apsveicamāka, jo tā ir bezmaksas!

Alvita 19.janvāris 2015 16:02
0 2 Atbildēt

Nelasīji, ka tas ir BEZMAKSAS pasākums?

Artjoms 19.janvāris 2015 23:24
0 1 Atbildēt

tam piedāvā BEZMAKSAS drošas ziemas braukšanas konsultācijas, aģentūru LETA informēja direkcijā.

mārtiņš 20.janvāris 2015 18:55
0 0 Atbildēt

pamēginat pa divdesmit piecu centimetru bie zu sniega kartu ar lisaam riepām

bastard 21.janvāris 2015 12:43
0 0 Atbildēt

lasīt nemāki??? tas ir bezmaksas pasākums!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti