Paradokss! Kāpēc mātes ar bērnu ratiņiem iet virsū automobiļiem? (+ video) 13

 
Nozare.lv | 1.augusts 2015 12:59

Redzot jauno māmiņu ar bērnu ratiņiem uz ietves, autovadītāji īpaši uzmanās, jo viņa var negaidīti iziet uz brauktuves ar ratiem pa priekšu. Kāpēc tā notiek?

Sanāk absurda situācija, proti, kad būtu jābūt īpaši uzmanīgai un jāsargā jaunā atvase, rīkojas ar saukli: "Pamēģini tikai uzbraukt?", lūk video.

Arī uz gājēju pārejas jaunās māmiņas bieži dodas pāri nepārliecinoties vai autovadītāji ir pamanījuši un samazina ātrumu.

iAuto jau rakstīja par līdzīgu negadījumu "Kad mamma vainīga!?"" video šeit >>>

Pieraksties uz mūsu jaunumiem YouTube kanālā un abonē to šeit >>>
Apskati arī pārējos TOP video zem raksta un komentāriem!

 
Visi komentāri
 
ja? 1.augusts 2015 14:14
21 2 Atbildēt

Nu tak mātes varones, ar zemu attīstības līmeni. Kā pašas bieži izsakās, ka bērnu audzināšana ir tāāāāāds darbs, tāpēc var nestrādāt līdz bērna 18 gadiem.

Tā pat šamās skrien virsū cilvēkiem. Iet pa divām, trīs blakus un pilnīgs po uz citiem, nevienu nepalaiž.

Zinu māmiņas ar pat trīs bērniem, kuras ne mirkli nav bijušas bez darba. Un tādas, neskrien ar ratiem nevienam virsū. Visu cieņu tādām mammām!

murmulis 1.augusts 2015 15:07
19 0 Atbildēt

Diemzel man ar ir nacies saskarties ar sadu problemu. Turklat pats esu redzejis sievieti stavot uz trotuara pie sarkana bet rati atradas uz braucamas dalas turklat tik talu ka automasinam nacas tos apbraukt radot sastregumu bet ta zoss ta ari neko nedarija lietas laba lidz iedegas zalais, kaut ari autovaditaji vinai signalizeja un izradija nepiedienigus zestus. Sodit ar pamatigu naudas summu tadas kazas vajadzetu !

diana 1.augusts 2015 15:14
4 0 Atbildēt

bezatbildiigas maaminjas !

tiesham absurds !

Jānis 1.augusts 2015 15:15
0 0 Atbildēt

Vārda paradokss vietā virsrakstā, varēja lietot vārdu absurds. Mātes ar ratiem, lai vai kādas, nevar būt paradokss.

iAuto 1.augusts 2015 15:18
1 4 Atbildēt

Paradokss ir tajā, ka bērns ratos tiek stumts pa priekšu dzīvībai bīstamās situācijās, tajā pašā laikā visi saprot, ka pašai mātei bērns ir vislielākais dārgums!

solaris 3.augusts 2015 1:14
1 6 Atbildēt

Tādām mātēm vislielākais dārgums ir viņu [infantilais] paštēls. Savs bērns ratiņos viņām nereti neapzināti šķiet apgrūtinājums.

Valdis 1.augusts 2015 15:34
25 4 Atbildēt

tapec, ka stulbas

Palaidniex 1.augusts 2015 18:25
0 0 Atbildēt

Daži kadri gan vairāk velk uz dzīvojamo zonu, kur gājējiem ir priekšroka, bet nu tas tāpat neizskaidro pofigismu un svarīgumu...

Ro 1.augusts 2015 18:42
1 0 Atbildēt

Nevis tikai sodīt ar naudu, bet arī izvērtēt viņas tiesības audzināt bērnu. Tādas sučkas kas bija redzamas video, ir jāsterilizē.

eseris 1.augusts 2015 18:54
0 0 Atbildēt

un cer ka tā ātrāk "uztaisīs" vēl kādu...

arno 1.augusts 2015 22:42
1 0 Atbildēt

Tur dažai tiešām vajag atņemt tiesības audzināt bērnu un to caurumu aizšūt. Nu kā var atstāt ratus uz ielas un divas gabalas vistas aiziet kaut kur hvz kur? Un vispār tūļājas ar tiem ratiem pāri pa ceļiem ar 2 joslām katrā virzienā, nespēj savākt vienu sīko, tikmēr otrs ripo kaut kur.

Krotow 4.augusts 2015 0:24
0 0 Atbildēt

Neatbalstu braucējus, kuriem gājēju pāreja ir tikai svītras uz asfalta. Taču "mātes", kurām viņu es atrodas pirmajā vietā un bērnu ratiņi ar pildījumu imitē džipa ķengursitamo, diemžēl ir fakts.

silva 29.augusts 2015 22:03
0 0 Atbildēt

Ne tikai tādas mātes , bet arī bezgala daudz bērnu un pusaudžu uz gājēju pārejām uzvedās kā pēdējie idioti, jo jau no zīdaiņa vecuma tiek kladzināts tikai par tiesībām, bet par pienākumiem tiek aizmirsts.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti