Automašīna Rīgā notriec narkotiku reibumā esošu jaunieti 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.jūnijs 2016 8:56

Vakar Rīgā automašīna uzbraukusi kādam jaunietim, kurš atradies narkotisko vielu iespaidā.

Negadījums noticis Slokas ielā, kur 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mercedes Benz" uzbraucis 1999.gadā dzimušam jaunietim, kurš atradies narkotisko vielu iespaidā. Cietušais jaunietis nogādāts slimnīcā.

Liepājā, Dzērves ielā, 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Toyota RAV4" uzbraukusi 2006.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts slimnīcā.

Negadījumos vakar cietuši arī divi motociklisti, kuri nav spējuši novaldīt savus spēkratus. Salacgrīvas novada Liepupes pagastā 1979.gadā dzimis vīrietis, braucot ar motociklu, nokritis no tā un nogādāts slimnīcā. Rīgā, Krasta ielā, 1967.gadā dzimis vīrietis nav spējis novaldīt motociklu "Suzuki", kā rezultātā apgāzies un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 228 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā - 90. Zemgales reģionā noformēti 68 protokoli, Vidzemes reģionā - 30, Latgales reģionā - 21 un Kurzemes reģionā - 19 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi šoferi, no tiem trīs - Rīgas reģionā, divi - Vidzemes reģionā un pa vienam - Zemgales, Kurzemes un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 42 negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

 
Visi komentāri
 
AT 3.jūnijs 2016 11:39
1 0 Atbildēt

Labāk būtu dzēris un rāpojis!Tāda luņa dēļ-nepatikšanas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti