Līdz ar ziemai raksturīgu laika apstākļu iestāšanos pieaudzis avāriju skaits uz ceļiem 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.decembris 2016 9:20

Līdz ar ziemai raksturīgāku laika apstākļu iestāšanos aizvadītajā diennaktī pieaudzis arī Latvijā reģistrēto ceļu satiksmes negadījumu skaits, liecina Valsts policijas apkopotā operatīvā informācija.

Piektdien Latvijā reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi, turpretim ceturtdien valstī tika reģistrētas 84 avārijas.

Piektdien deviņos satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, bet vēl divos negadījumos ir trīs bojāgājušie.

Naktī uz sestdienu Durbes novada Tadaiķu pagastā, Liepājas šosejas 181.kilometrā, 1974.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas "Seat Leon" vadību, kā rezultātā spēkrats iebraucis grāvī un apgāzies. Negadījumā cietuši divi automašīnas pasažieri - 1970. un 1992.gadā dzimuši vīrieši. Abi nogādāti medicīnas iestādē.

Savukārt Jēkabpilī, Brīvības un Stadiona ielas krustojumā, vakar no rīta 1982.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi A8" sadūrusies ar 1962.gadā dzimuša vīrieša vadītu "Volkswagen Golf". Negadījumā cietis automašīnas "Volkswagen" vadītājs, kurš nogādāts medicīnas iestādē.

Nedaudz vēlāk Bauskā, Zaļajā ielā, 1935.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 80" uztriecies priekšā braucošai 1964.gadā dzimuša vīrieša vadītai automašīnai "Nissan Qashqai", kura savukārt ietriekusies priekšā braucošā 1930.gadā dzimuša vīrieša vadītā "Audi A4". Negadījumā cietis un slimnīcā nogādāts viens no "Audi" vadītājiem.

Savukārt Ludzā, Latgales ielā, vakar pēcpusdienā 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Opel Vectra" uz gājēju pārejas uzbraukusi 1966.gadā dzimušai gājējai, kura guvusi traumas un nogādāta medicīnas iestādē.

Jau ziņojām, ka traģiskākie satiksmes negadījumi vakar notikuši Latgalē. Viļakas novada Medņevas pagastā 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A6" notriecis 1969.gadā dzimušu vīrieti, kurš gājis bojā notikuma vietā, bet Rēzeknes novada Lūznavas pagastā 1969.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Renault Nevada" nobraukusi no ceļa un apgāzusies, kā rezultātā gājis bojā gan automašīnas vadītājs, gan pasažiere - 1976.gadā dzimusi sieviete.

 
Visi komentāri
 
druknais1 4.decembris 2016 19:51
0 0 Atbildēt

Cik tad vadītāju bija tajā Audi?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti