Ja kapucē, tad drošībā ? - gājējas nesatricināmais miers (+ video) 27

 
iAuto | 20.septembris 2017 17:38

Zem kapuces paslēpusies sieviete neskatoties dotas pāri gājēju pārejai un šoreiz tiešām izdzīvo (no 0:25).

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 20.septembris 2017 17:49
15 0 Atbildēt

Kārtējais vernona skolnieks ticis pie auto stūres. Uz Pakaļā braucējiem CSN neattiecas

s 20.septembris 2017 19:47
1 11 Atbildēt

Pamuļki, paņem acis pierē. Tas džigits nebrauca pakaļā, bet gan sānos. Tev ka tikai ar Vernonu pakasīties.

Palaidniex 21.septembris 2017 8:14
11 0 Atbildēt

būtu no šos titulus pietaupījis sev.

Palasi, kā jārīkojas auto vadītājam, tuvojoties gājēju pārejai, ko nozīmē termins DOT CEĻU gājējam, kā jārīkojas, ja kāds pie tās jau apstājies, lai palaistu gājēju, kā jārīkojas attiecībā uz mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem utt, utjpr...

Vernons 21.septembris 2017 8:21
0 25 Atbildēt

Mazāk aizsargātais "Palaidniex" nav nekā vērts!!! Bet tad kad es un man līdzīgie izkāpj no auto, tad mums ir obligāti vestei jābūt mugurā! Nevajag par katru cenu piekopt dubultu morāli!

CSL 19. panta 1., 3. un 4. punkti teic ka katram jāzina, jāpilda un katram vēl ir tiesības paļauties ka visi tiešām pildīs Noteikumu prasības. "Atslēga" panākumiem satiksmes drošībā ir CSL 19. pants!!!

Palaidniex 21.septembris 2017 8:25
8 0 Atbildēt

Pēdējo reizi, kad tevi redzēju vedam bērnus ar autobusu, noparkojam savu setru šķērsām pagalmam, kur atobusam nav paredzēts stāties, kaut kā nemanīju vesti tev mugurā...

Un kad tu sāksi respektēt citus satiksmes dalībniekus, un viņu tiesības (par ko ne tikai es stingri šaubos) tad arī varēs ar tevi sākt diskutēt...

Vernons 20.septembris 2017 22:04
0 1 Atbildēt

nudien 20.septembris 2017 18:16
5 0 Atbildēt

cik tur trūka, ka būtu Game Over

Crash 20.septembris 2017 21:41
9 1 Atbildēt

Tās gājēju pārejas zīmes priekš daudziem autovadītājiem laikam ir ponta pēc tikai, sevišķi uz fūrēm vispār neattiecās

dArtanjans 21.septembris 2017 9:45
3 16 Atbildēt

Izskatās, ka tur ir tas dīvainais agregāts ar krāsainajām lampiņām.Vecene vainīga,un lai tagad atdodās abiem par to,ka vēl dzīva.

kakis 21.septembris 2017 0:56
4 18 Atbildēt

CSN noteikumi attiecas ari uz gājejiem,un tie paredz,pirms skerso gajeju pareju,parliecinies,vai visi autovaditaji tevi redz,nevis neskatoties skriet pāri.vai kā tas pie mums ierasts-iet pa trotuaru ierauga gajeju pareju,pagriezās un neskatoties duj pāri.kā gan autovaditajs var paredzet,ka gājejs ejot uz prieksu pa ceļu,peksni pagriezisies un ies pāri.

Palaidniex 21.septembris 2017 8:23
17 0 Atbildēt

Nu redzēja ka viens laidīs, vai spieda uz to, ka tas būs spiests ievērot CSN! bet, tas jau "nu nekādi neaatiecas" uz "pakaļā braucēju", kuru, visai iespējams, aiz pirmā, kas tomēr bija spiests bremzēt pie pārejas, nemaz nevarēja redzēt...

Var gan nebremzēt pie pārejas, prinzipiāli nedot ceļu gājējam, apdzīt/apsteigt uz gājēju pārejas utt utjpr...

Kas tā par modi principiāli stūrēt savu kasti ignorējot CSN prasības, un spītīgi izpildīies uz gājēju pārejas, apsteidzot, apdzenot ne tikai nesamazinot ātrumu pirms tās, bet pats galvenais nemaz nemēģinot pārliecināties vai tomēr uz pārejas neviena nav...

Pārredzama pāreja 100% neviena nav tuvumā - nu raj viņu jupis - nesamazini ātrumu, bet nepārredzama pāreja, ir šķērslis, kāds bremzē/samazina ātrumu pie pārejas, pretējā kustības joslā stājās, sniega valnis aizsedz - NESKRIEN UN PALAID GĀJĒJU, vei pārliecinies, ka tāda nav, pirms to pāreju šķērso...

Nu gājēju pāreja neparādās uz ielas pēkšņi, frāze, tur neviens parasti neiet arī neiet krastā. Zīme redzama simtiem metru, esi ka nu labs un ievēro.

Ja nespēj ievērot - vadīāja apliecību nodod tuvākajā CSDD nodaļā vai policijas iecirknī.

Ja jau gājējs, kas nav gudrās skolās gājis un izņēmis gājēja apliecību, bet tomēr protās respektēt auto vadīājus un šķērso ielu pa pāreju - RESPEKTĒ šo cilvēku!

Savādāk gājēju pāreju var likvidēt kā nevajadzīgu, ja reiz to sertificētiem un ekzaminētiem kurinātājiem to tik grūti respektēt...

650 21.septembris 2017 1:09
5 0 Atbildēt

Te nav nekas cits, kā vnk attiecīgās kolhozvalsts morāles spogulis.Valsts varas mazspēja.Uz to arī mēs pamazām ejam- drīz jau visi kāps ārā, dos pa muti, brauks pa trotuāriem, purnos, sānos,drisās utttt.Jāsāk piemēroti instrumenti meklēt un jāizgludina mazlietotie treniņtērpi.

dArtanjans 21.septembris 2017 9:47
0 2 Atbildēt

Pirms lieni svešā zupasgrāpī,ielūri savā,vai tārpi nav iemetušies.Kāpēc katrs rakst,vai ir vai nav saistīts ar RUS,tiek pārvērsts tupā politiskā apdirsšanā!

650 21.septembris 2017 10:47
0 0 Atbildēt

Ko tu ar to gribēji teikt? Tupa politiska apdiršana, piem, ir tas, ka 7.sept Juglā gaišā dienas laikā uz ceļa viens autovadītājs dabūja pa purnu- tātad "likums un kārtība" pamazām ieviešas.Interesantākais, ka Jugla nav RUS, bet gan Rix/LV/EU.Nav ziņu, ka sitējs būtu apcietināts, vai ka par sabiedrisko kārtību atbildīgās CP,DP un FBi amatpersonas būtu to aculiecinieka video izvērtējušas vai vismaz "redzējušas". Ja RUS parlamenta deputāti masveidā brauc pa pretējo joslu un stāv sešās rindās zem zīmes un slaidi uzspļauj līdzpilsoņiem- ta kurš gan pavalsnieks tur kkādu ātrumu ies ievērot vai gājēju palaist.Viens gaļas gabals vairāk/mazāk- kas gan tas ir Valsts mērogā.Tas pats gaidāms arī šeit.

Vernons 21.septembris 2017 8:17
0 27 Atbildēt

Vienmēr priekšā esošam gājējam par savu drošību būs jārūpējas pašam!

Normundam Krapsim jāizlabo paša vadītās iestādes izauklēto muļķību, vainīgs katrs otrais!

Jāņem "vērsis aiz ragiem", tam domāts CSL 19. panta 3. punkts, kur katram ir jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju.

Un tādi kā Palaidniex un viņam līdzīgie ir "Čikāgas auna" aitas, kurus ved uz kautuvi.

Palaidniex 21.septembris 2017 8:28
14 0 Atbildēt

Piedāvāju 8 soda punktus autovadītājiem par gājēju pārejas šķērsošanas noteikumu neievērošanu. Par trim šādiem pārkāpumiem gada laikā vadīāja apliecību nost no 3-6 mēnešiem - Momentā iemācīsies respektēt zīmers DOT CEĻU GĀJĒJAM prasības!

Palaidniex 21.septembris 2017 8:30
15 0 Atbildēt

vernon, cenzēts, uz to apdzinēju/apsteidzēju, gadījuma pēc, tevis piesauktais CSL 19. panta 3. punkts neattiecas nemaz?

CSN un CSL ir jaievēro tikai katram priekšā esošajam? TIklīdz kā tev ir kāds priekšā tā CSN un CSL vairs uz tevi neattiecas?

Vernons 21.septembris 2017 9:15
0 24 Atbildēt

CSL 19. panta 3. punkts attiecas uz visiem! Bet Tu par katru cenu to gājēju gribi pabāzt katram auto zem riteņiem. Stāstot ka viņam uz gājēju pārejas ir "priekšroka".

STOP zīme, liela, sarkana, gājējam jāuzkrāso uz trotuāra, pirms zebras, lai viņš sperot pirmo soli padomātu par to lai tas neizrādās viņa mūžā arī pēdējais solis. Gājējam aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports!

Palaidniex 21.septembris 2017 10:27
9 0 Atbildēt

vernon palasi vienreiz ko vairāk par CSL 19. panta 3. punktu.

Palasi cik CSN punkti definē apmācīta, ekzaminēta autovadītāja rīcību un pienākumus tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai.

Padomā, vai, neizpildot kaut vienu no šiem vismaz 4 CSN punktiem, var nokārtot braukšanas eksāmenu CSDD un tikt pielaists patstāvīgai transportlīdzekļa vadīšanai koplietošanas satiksmē?

Laikam pie neregulējamām gājēju pārejām ir jāuzstāda zibenīgi izbīdāmi stabi, kā pie vēstniecībām vai ierobežotas piekļuves zonās, lai reiz atrastos vēlme apgūt iemaņas kā pareizi tuvoties gājēju pāreijai un ko nozīmē DOT CEĻU GĀJĒJAM!

Vernons 21.septembris 2017 11:39
0 12 Atbildēt

Talantīgiem braucējiem, arī talantīgiem policistiem un talantīgiem ceļu infrastruktūras veidotājiem, pietiek ar CSL 19. panta 3. punktu. Bet tādiem kā Tu nepietiek, pat tas mazumiņš, kas ir CSN grāmatā, jo tā ir neiespējamā misija. Gājējam dod ceļu gan uz tām pārejām, gan ārpus tām un neviens tīšām nevienam virsū nebrauc, ja vien gājējs pats nav "auns"!

Palaidniex 21.septembris 2017 14:06
10 0 Atbildēt

klausies, "lielceļa" karali "opareizās braukšanas guru" un kā vēl tevi godāt.

Kā tu vari no gājēja paģērēt to, ko nespēj izpildīt apmācīts un ekzaminēts braukšanas apliecības īpašnieks?

Mēs jau saprotam, ka tu esi gatavs sabraukt jebkuru gājēju uz jebkuras gājēju pārejas, lai tikai rupji pārkāptu visu pēc kārtas, kas tavuprāt ir lieks un tad maksāt advokātam, kurš skraidīs pa instancēm un ar saviem murgiem mēģināsi pierādīt, kāpēc tādi CSN punkti ir amorāli, pretlikumīgi un tavas cilvēktiesības pārkāpjoši.

650 21.septembris 2017 12:33
5 0 Atbildēt

Gājējs(-a) te izrādīja protestu un bija gatava mesties uz ambrazūru un sist parlamentam logus. Jo viņai tas viss vnk jau zb, viņas pilsoņtiesības tiek no visām pusēm bradātas... Jautājums par to, KAS kurā valstī ir tas "vidēji/statistiskais" ātrākās vai otrās vai kreisās joslas lietotājs. Šajā video (kartējoreiz) ir skaidri redzams, ka tajā (šajā?) valstī tas parasti ir pilnīgs pipu-ass.Viņš vnk lepni apbrauc pirmajā rindā velkošos (kuri pēc viņa uzskatiem visi ir dauņi un zemākas kastas kustoņi), bet īstenībā viņam ir stipri apdalīta sajēga par apkārt notiekošo.Viņš "neredz" ne zīmes, ne to ka pretējā joslā jau viens 5sek stāv uz vietas un kko gaida (interesanti ko??), ne to ka viens viņam priekšā nervozi bremzē (kāpēc??) utttt. No tās pašas sērijas, kad ar hlama auto un 2mm riepām un ar pērtiķa iemaņām lepni vilkt pa šļuru uz +120 un brīnīties ka "augstākie spēki sameta mašīnu" un blakusbraucēji/dauņi neko "nesaprata" un pretimbraucēji "neatbalstīja".

klikšķu bizness 21.septembris 2017 14:31
1 4 Atbildēt

"vai visi autovaditaji tevi redz" Nē.Visi nekad neredz.

dArtanjans 22.septembris 2017 8:24
0 0 Atbildēt

Paskaties,kas notiek Tevis aizstāvētajā Laimes zemē(EU,LV,Riga).Viss 100% tā pat.Tie daži simti km,kamēr izbrauc cauri EU kultūras centram(LV),liek nosirmot.Distances zagšana,apdzīšana,horizontālo apzīmējumu un ceļa zīmju totāla ignorēšana,tie paši mīļie gājēji-bojāgājēji vazājās pa šosejām naktī,per pāri ielai,kur ienāk prātā.Man Tevis ir patiesi žēl,ka no visa milzīgā globusa Tu tika vienu rusņu zini.Bet ja Tu nodzīsi skopumu un nopirksito nelaimīgo globusu,tad ieraudzīsi,ka ir daudz citas valstis(arī dzīvo cilvēki un brauc am un mot) .Tā pati Lietuva,Igaunija,par tādiem brīnumiem kā Polija vai Vācija nerunāšu,Tu droši vien tādus vārdus izlasīt nemāki

dArtanjans 22.septembris 2017 8:25
0 0 Atbildēt

Sis dzejolis bija domāts 650

650 22.septembris 2017 9:57
0 0 Atbildēt

Oho, tev laikam grūta nakts gadījusies,.Palutini savas aknas- iedzer ūdeni...

as 26.septembris 2017 13:17
0 0 Atbildēt

1.kāpēc iauto ievietotajiem youtube video nav pieejami pilnekrāna režīmi un jāskatās tā mikrobildīte?

2.kāpēc neliekat vido no tās vietas, kas jāredz, bet no sākuma, kad 5 min jāskatās pilnīga ar sižetu nesaistīta tufta?

Tas ir par visiem iauto ievietotajiem youtube video, ne šo konkrēti!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti