Priecē autobusu uzņēmuma atbilde "iAuto" par vadītāja braukšanu pie sarkanās gaismas (+ VIDEO) 57

 
iAuto | 26.februāris 2019 14:12

Autovadītājs iesūtīja iAuto.lv video, kuru mēs publicējām ar virsrakstu "Autobusa vadītājs šķērso krustojumu pie luksofora sarkanās gaismas (+ VIDEO)". Video no reģistratora, kur 14.02.2019. Rīgā, Brīvības gatves un Silciema ielas krustojumā autobusa vadītājs iebrauc krustojumā pie sarkanās luksofora gaismas.

Lux Express Latvia komentārs: "Vēlamies izteikt pateicību automašīnas šoferim, kurš ir iesūtījis šo video. “Lux Express Latvia” redzējumā situācija, kad tīši tiek pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi, nav pieļaujama, jo rūpes par pasažieru drošību ir vissvarīgākās. Uzņēmums konkrēto gadījumu izskatīs individuāli un pārrunās ar attiecīgā autobusa vadītāju."

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: "Loģisks un pozitīvs iznākums. Turklāt domāju, ka šādu pārkāpumu publiska apspriešana ir daudz efektīvāka par policijas uzliktu sodu. Jo tas ļauj katram no mums domāt, vai tas bija pareizi darīts vai nē. Mums ir ļoti daudz video ar pārkāpumiem, bet daudzus mēs nepublicējam, jo tās vairāk ir izņēmuma situācijas, vai arī nerada būtiskus draudus sabiedrības drošībai. Šo video publicējām tieši tā iemesla dēļ, ka šādi pilsētā brauc autobusa vadītājs, kurš pārvadā pasažierus un ir atbildīgs arī par viņu veselību un dzīvību. Tāpēc aicinu visus lasītājus ziņot un sūtīt video materiālus, kur notiek sistemātisks apdraudējums."

Ja arī Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā),vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti publikācijai iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem Facebook, vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

No mums dāvanā ir jaunākais ikgadējais žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto 2018"!

 
57 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pēteris 26.februāris 2019 14:38
14 5 Atbildēt

Jā, šis patiešām ir labs, pilnīgs pretstats Kiesneram. Malači Lux Express, visu cieņu. Jācer, ka pārrunas būs reālas, ne tikai pieminētas atrunas pēc.

Pļurkt 26.februāris 2019 18:04
12 6 Atbildēt

Pēteris

Jā, šis patiešām ir labs, pilnīgs pretstats Kiesneram. Malači Lux Express, visu cieņu. Jācer, ka pārrunas būs reālas, ne tikai pieminētas atrunas pēc.

----------------

Tieši tā! Arī pievienojos.

---------------

Man izteikts pamatots brīdinājums disciplinē krietni labāk nekā sods. Pēc soda tā i nagi niez atkosties!

Palaidniex 26.februāris 2019 16:20
11 3 Atbildēt

Kāds sakars ar šo konkrēto krustojumu.

Un palasi CSN 15. mnodaļu, tur ir aprakstīts kā tuvietis šādiem krustojumiem.

Visos pārējos gadījumos tas ir pārkāpums. Un te nejauc divus jēdzienus - pārkāpums, par kuru nesoda un pārkāpums par kuru uzliek sodu. Tas nemaina lietad būtību - pārkāpumu kā tādu. Mainās tikai tas vai par to soda vai nesoda.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti