Pauls Timrots izsaka viedokli par ceļu būvdarbu projektēšanas kvalitāti un realitāti Latvijā (+ VIDEO) 55

 
iAuto | 17.oktobris 2019 13:27

Ceturtdien, 17. oktobrī Rīgas Tehniskajā universitātē notika VAS Latvijas Valsts ceļi rīkotā profesionāļu Diskusija par ceļu būvdarbu projektēšanas kvalitāti "Projektu kvalitāte – kā nokļūt nākamajā līmenī".

Satiksmes eksperts Pauls Timrots raida skarbus vārdus Latvijas Valsts ceļu virzienā. "Jārada dienests, kas pārbaudīs vai ceļa infrastruktūra izplānota pareizi".

Pauls Timrots uzskaita nesen nodotos objektus, kas izskatās skaisti dzīvē, taču patiesībā izrādās gana bīstami autovadītājiem. Galvenās problēmas: nejēdzīgi un haotiski izvietotas ceļa zīmes, pieslēgumi galvenajam ceļam "ik uz stūra", barjeras "tad ir, tad nav", nepārtrauktā līnija ar apšaubāmu pamatojumu utt.

VIDEO tiešraide:

Žurnālists uzskata, ka atsaukšanās uz standartiem neiztur kritiku, tāpēc jārada jauni standarti, jāievieš jauni priekšlikumi, jāizveido dienests, kas kontrolē to, cik labi "ceļš ir nolasāms" un, cik droši autovadītājs uz tā varēs justies. 

Rīgas Tehniskajā universitātē Āzenes ielā 6 notiks VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) rīkotā profesionāļu.

 

 
55 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 17.oktobris 2019 14:33
151 2 Atbildēt

Visu cieņu Timrotam, vismaz vienam tā pa īstam sāp sirds par sastrādātām muļķībām! Ko celtnieki, būvē pēc projekta. Projektētāji jāaudzina un projektēšanas stadijā jau ir jābūt skaidrībai ko gribam!

jaaanis 17.oktobris 2019 14:36
67 1 Atbildēt

Piekrītu Timrotam, ļoti bieži nav saprotams ar kuru vietu domā projektētāji.

650 17.oktobris 2019 15:57
22 2 Atbildēt

PTimrots ir viens no nedaudzajiem/atlikušajiem, kurš nav savu sirdsapziņu podā nolaidis.Gandrīz vai vienīgais/atlikušais "informātors",kurš joprojām spēj izteikt "Savu" viedokli.Lai viņam veicas un lai arī turpmāk pietiek izturības.

Tie, kas tur kko par to cssd ruporu stāsta,paši būtu gatavi pieliekties un izstiepties un lišķīgi klanīties pie vismazākās iespējas- lai tikai nokļūtu tajā barokļu aizgaldā un uzreiz mudīgi kko ierautu katrs pats savā "ruporā".

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti