Jaunākie EuroNCAP testi: VW mazauto un ķīniešu SUV tikai 3 zvaigznes (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 19.decembris 2019 5:24

EuroNCAP drošības eksperti savos jaunākajos testos pārbaudījuši desmit auto modeļus. Seši no tiem pārbaudi izturējuši godam, bet četri ieguvuši vien trīs zvaigznes, ko nevar uzskatīt par labu rezultātu.

Jaunākajos EuroNCAP testos piedalījās 10 modeļi, turklāt daži no tiem ir īpaši interesanti. Piemēram, jaunais Golf, kas arī astotajā paaudzē turpinās savu uzvaras gājienu Eiropas tirgū, Ford Puma, kas pēc daudzu gadu prombūtnes šoreiz atgriežas kā kompakts krosovers, arī mūsu tirgū iecienītais Nissan Juke un elektriskais Ķīnas krosovers Aiways U5, kas mūspusē joprojām ie eksotika.

Pirmie trīs pieminētie līdz ar MG ZS Ev, MG HS un Audi Q8 pārbaudi izturēja godam, bet ķīniešu krosoveram un Volkswagen koncerna trīnīšiem, tehniski līdzīgajiem mazauto VW Up, Seat Mii un Škoda Citigo, tik labi neveicās.  

Eksperti secināja, ka Aiways U5 nespēj pietiekami labi pasargāt savus pasažierus, īpaši tad, ja trieciens nāk no sāniem. Arī elektronisko palīgu komplekss neatbilst mūsdienu prasībām.

Tieši tas pats augstāku atzīmi neļāva sasniegt arī Volkswagen, Seat un Škoda mazauto.

 

 
Visi komentāri
 
Vw 19.decembris 2019 13:34
3 3 Atbildēt

Manuprāt VW grupu interesē tikai nauda. Tas ir bizness un kvalitāte ir vēsture, sena vēsture, kad vēl ražoja vecās vaboles.

Wv 19.decembris 2019 19:49
4 2 Atbildēt

Tāda gadījumā kas tad ir kia, fords, hujdajs, renis, mazda un citrons? Maximas maisiņš?????????

Krotow 20.decembris 2019 17:20
0 1 Atbildēt

Braucēju drošības zinā slavenās VW vaboles bija īstas nāves lamatas. Lai gan izskatās stilīgi.

Kalvis99 22.decembris 2019 20:58
0 0 Atbildēt
Freijers 19.decembris 2019 14:46
3 0 Atbildēt

Tavu brīnumu - kurpju kastes, ko tā cenšas "iebarot" LV vidējam cilvim ir krietni vieglāk saplacināt, jo ieslēdzās fizika....Bail pat iedomāties, kas notiek, kad šāda kurpju kaste ir pilna (kā to vēlās visi svešās naudas skaitītāji)...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti