Rudens saules atspīdums - vēl viens iemesls uzmanīties (+ VIDEO) 6

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 16.oktobris 2020 14:59

Rudens nāk ar daudziem nepatīkamiem blakusapstākļiem autovadītājiem, tostarp pārsteigumus var sagādāt arī saulīte.

Rudenī autovadītājiem jārēķinās ar to, ka braukšanas apstākļi mainīsies ne uz to labāko pusi, un iemeslu ir gana daudz: bieži vien slapjāki un ne tik ātri žūstoši ceļi, nobirušas lapas un dubļi, kas ietekmē riepu saķeri ar ceļa virsmu, zemāka temperatūra, kas tuvojoties nullei, var radīt "melno ledu", kā arī vēl viens apstāklis, par kuru nedrīkstam aizmirst - tā ir saulīte, kas nesteidzas pacelties virs horizonta un kopā ar nolijušo lietu veido atspīdumus uz ceļa, žilbinot acis un traucējot uztvert tā brīža satiksmes apstākļus.

 

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
imzz 16.oktobris 2020 15:46
3 3 Atbildēt

Priekš tā ir brilles ar polarizācijas pārklājumu.

Pļurkt 16.oktobris 2020 17:01
3 3 Atbildēt

Ja neredz vai nespēj saskatīt, tad

1) ej pie okulista!

2) uzvelc attiecīgas brilles.

3) vai stājies nost un gaidi labāku laiku!!!

Te ir pilns ar tādi pusaklajiem un aklajiem, kas par katru cenu saviebušies brauc. Tad brīnās ka pilnās burās nones gājējus, velosipēdistus, motociklistus, pat busu!

Nesaprotu kāpēc par katru cenu ir jābrauc?? Grafiks svarīgāks par kādu bariņu dzīvību!!! Grib kļūt par slepkavu!

650 17.oktobris 2020 1:25
0 3 Atbildēt

Labs, savlaicīgs materiāls.Turklāt, uzņemts tieši "īstajā" vietā.Prasītos atkārtot/salīdzināt ik pa 3mēn.Varbūt kādam pielektu, ka ceļš ir mainīgs veidojums un ka brilles ne vienmēr tiks paspētas pievienot vajadzīgajā vietā un laikā.

Bet viena lieta gan tur ir permanenti visos gadalaikos un desmitgadēs- tas ir reģiOnālās starPplanētu satiksmes pārvaldes Lohu nodrošinātais un/vai galvenā satiksmes drošības depOrtamenta augstāko spēku pārziņā uzklātais, jaunākajiem organizētās pasaules sasniegumiem atbilstošais, no visvis augstvērtīgākajiem matteriāliem izlases uztriepju formā izveidotais Lielceļa horizontālais MARĶĒJUMS.Jā.

Tas lieliski palīdz atjaunot orientāciju telpā un laikā jebkuram nejauši apžilbušajam,aptumšotajam,apšļakstītajam vai aizpeldējušajam.Jā.

ps- cerams ar laiku uzradīsies arī kāds drosminieks, kurš pagriezīs (ja ne gluži pasauli, tad vismaz savu/kamēru) pa kreisi un beidzot nofilmēs tajā rajonā uzstādīto zaļo Drošības sētu.Tā, lai garajos/drošajos rudens vakaros Lohi var saskaitīt tās caurumus un precīzi noteikt izrauto drāšupinuma fragmentu skaitu.Tas palīdzēs mums visiem precīzāk sakopoties datos un uzprognozēt varbūtējo Datumu, kad tad beidzooot vienureiz pa visām reizēm kāds no šiem vējā plandošajiem zaļajiem suuudagabaliem tiks iepūsts kādam garāmbraucējam salonā.

gunbox 19.oktobris 2020 13:56
0 0 Atbildēt

Tak ieejiet tak beidzot makšķerēšanas veikalā un nopērciet polarizējošās brilles.

gunbox 19.oktobris 2020 14:00
0 0 Atbildēt
650 19.oktobris 2020 16:43
0 0 Atbildēt

Nav tāda noteikuma visur vazāt līdzi brilles. Beidzamajos/apakšējajos 3gab attēlos ir SKAIDRI NEPĀRPROTAMI saredzamama līniju neesamamība (vai vismaz viņu saredzamības nepietiekamība).

Kamēr Lohi spriež par brillēm, okkulistiem un nevajagnekurskriet, tamēr Atbildīgie āksti turpina krāsot šīs līnijas ar ūdenskrāsām (nesertificētām,slapjumā un tumsā neredzamām, satiksmes drošībai nepakam neatbilstošām).Šajos attēlos redzmajā fragmentā pirms 2mēn VIENAS NAKTS laika ieklāja 2km asfalta (??!!), taču līnijas atjaunotas nav ne vēl pat šobrīd nē.Iepriekšējās bija uzzīmētas ar suudakrāsu, bet jauno nav vispār. Nau kur skriet, vai ne, LOHI ??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti