Smagā vadītājs ar 2,62 promilēm tika pamanīts uz autoceļa Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža (+ VIDEO) 11

 
Valsts Policija | 8.maijs 2021 10:30

Pateicoties aculiecinieka operatīvajai rīcībai, policija aptur stipri iereibušu smagās automašīnas vadītāju

Pateicoties aculiecinieka operatīvajai rīcībai, izsaucot policiju, tika apturēts automašīnas “Renault” vadītājs, kurš pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies stiprā alkohola reibumā. Valsts policija izsaka pateicību autovadītājam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par autovadītāju, kurš ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

Ceturdien, 6.maijā, braucot Rīgas virzienā kāds autovadītājs pamanīja smago automašīnu “Renault”, kas nespēja noturēties savā joslā, ik pa brīdim pārbraucot viduslīniju. Aculiecinieks sekoja šai automašīnai drošā atstatumā un izsauca policiju. Zvanītājs informēja, ka, iespējams, automašīnas “Renault” vadītājs ceļu satiksmē piedalās alkohola reibumā. Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīnas tika pamanīta uz autoceļa Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža 85. kilometrā.

Apturot automašīnu, ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, proti, 2,62 promiles. Par notikušo policijā sākts administratīvais process.

Valsts policija izsaka pateicību autovadītājam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par autovadītāju, kurš ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

Ja transportlīdzekļa vadītājam ir aizdomas, ka kāds no apkārtējiem autovadītājiem piedalās ceļu satiksmē alkohola vai citu vielu reibumā, aicinām nekavējoties par to informēt policiju, zvanot uz tālruņa numuru 110. Zvanītājam jāinformē policija par aptuveno ceļa posmu, kur pārvietojās aizdomīgais autovadītājs, kā arī būtu vēlams, ka tiek norādīts tā transportlīdzekļa marka un valsts reģistrācijas numurzīme.

Tāpat policija atkārtoti atgādina, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Aicinām rūpēties par savu un līdzcilvēku drošību un nekādā gadījumā nesēsties pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā, tāpat nesēsties automašīnā, kur pie stūres atrodas iereibis vadītājs.

 
Visi komentāri
 
anoagask 8.maijs 2021 11:30
5 3 Atbildēt

"Par notikušo policijā sākts administratīvais process."

WTF, par vicināšanos dzērumā ar cirvi taču būtu kriminālprocess

ES 8.maijs 2021 12:06
6 3 Atbildēt

Dzērājs paliek dzērājs, vienalga ar ko brauc.

s 8.maijs 2021 12:08
3 16 Atbildēt

Šis vadītājs nav vis redzējis smago pa gabalu, bet sēž tajā pie stūres, tāpēc zina, ka jābrauc pa rezerves joslu - lai garantētu, ja nu kāds grib apdzīt, vismaz trīsreiz pārsniedzot ātrumu.

Filmētājs nav radīts braukšanai! Un filmētājam viņa drošība arī nav nekā vērta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ess 8.maijs 2021 13:27
2 9 Atbildēt

Stukači kā parasti rullē!

Vernons 8.maijs 2021 13:53
3 2 Atbildēt

Ha! "S" un "Ess" lai Sevi iedomājas šitam aunam priekšā! Nāve atbrauks iereibusi!

s 8.maijs 2021 14:38
2 8 Atbildēt

Tu neesi kaut ko sajaucis? Ja kāds šim smagajam ir priekšā, tad viņam taču jāgarantē drošība priekš šī smagā!

Vai pēkšņi priekšā esošajam nav jāgarantē drošība? Murgs ar tev, Vernon, teikšu kā ir.

S 8.maijs 2021 16:42
7 0 Atbildēt

Atkal solaris paroli neatcerās un tik pļūtī?

Nedaudz žēl noskatīties, ka vecīs opaps sevi pazemo :/

s 8.maijs 2021 16:49
1 5 Atbildēt

Labāk jau ir par tevi, kurš vispār neprot loginu/paroli izveidot, toties bērnišķīgi apvainojas, ka kāds komentē ar "tavu" alfabēta burtu.

Mamma tavus mājasdarbus skolā jau izpildīja? Vai tu no palīgskolas, kur mājasdarbus nemaz neuzdod?

S 9.maijs 2021 1:21
4 0 Atbildēt

Autoskolu apmeklē dēļ nezināšanas, jeb strādā tur?

iJuris 9.maijs 2021 23:05
2 0 Atbildēt

viss jau ok, bet policija apturēja vietā kur tas nav atļauts un apdraud satiksmes drošību.

650 10.maijs 2021 0:03
0 0 Atbildēt

Jā.Vajadzēja profesiOnanāli noeskortēt līdz pat Siguldai.Kā pagāšreiz,kad ne mirkli netika piesmieta drošā drošība un beigu beigās trumfēja taisnā taisnība.Neviens no 128 pretimbraucējiem nesajuta neko ļaunu un pat netapa nosists..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti