PAPILDINĀTS 6.09 ar RD atbildi; Rīgas dome salāpīja plaisas uz noslogotākās šosejas Latvijā Rīga-Jūrmala! Vai arī sabojāja 1.09.2023 (+ VIDEO) 53

 
iAuto | 4.septembris 2023 8:42

iAuto novērtē Rīgas domes salāpītās plaisas uz Rīgas - Jūrmalas šosejas un secina, ka tās tik tiešām ir "lāpītas", jo tā "kratīts kā tagad, nav nekad".

PAPILDINĀTS 6.09.2023 plkst.16.30 ar Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatores Leldes Rudzikas atbildi iAuto redakcijai:

"Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departaments informē, ka video materiālā fiksētie ceļa remontdarbi nav pieņemti. Departaments paveiktos darbus no uzņēmēja šādā kvalitātē neplāno pieņemt, uzdodot darbu veicējam izstrādāt risinājumu situācijas uzlabošanai. Attiecīgi, departaments par paveikto darbu šādā kvalitātē uzņēmējam nemaksās. Darbus veica pilnsabiedrība “Daugavas kreisā krasta uzturētājs”.

Kā publicēts 29. septembra, 2019.gada lsm.lv rakstā:

  • Konkursā par Rīgas ielu uzturēšanu uzvarēja “Daugavas labā krasta uzturētājs” un “Daugavas kreisā krasta uzturētājs”.
  • Abās pilnsabierībās ietilpst Adigjozalam Mamedovam pastarpināti piederošā “Ceļu pārvalde”.
  • “Daugavas kreisā krasta uzturētājā” iekļāvies Guntim Rāvim un Šķēles ģimenei pastarpināti piederošais “Roadeks”.
 
53 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krokodils 7.septembris 2023 9:38
28 0 Atbildēt

Vienu gadu netērējot miljonus bezjēdzīgo velosipēdistu ceļu izbūvei. Mums NAV tik daduz ikdienas riteņbraucēju(un tuvākajā desmitgadē vai divās NEBŪS!!! Neesam nekāda Dānija vai Nīderlande!!!!!) lai tā būtu jebkāda top prioritāte!!! 😉 Brīvdienu izklaides braucēji tapat brauc kur un kā grib, krustu šķērsu un nedz ceļu, nedz zīmes, nedz noteikumus ievēro!

 Tad uzreiz atrastos nauda lai atjaunotu šo svarīgo ceļa posmu no spices luksofora krustojuma līdz Rīgas robežai! (vispar jau vajadzetu visu posmu līdz K.Ulmaņa gatves tiltam, bet nu kritiskāks posms ir tur, šosejas galā)

 + vēl tajā krustā ar Lielirbes ielu virzienā uz Rīgu izveidot 2 joslas pa kreisi un 2 taisni lai neveidotos sastrēgumi, nevis kā tagad no 3 joslām saiet vienā ja pa Ulmaņa gatvi tālāk taisni vajag- super pudeļu kakliņš un bieži veidojas nepamatots stūķis.

 VIETA TUR PIETIEK lai kaut 1-2km garu normālu, lēzenu papildu infrastruktūras joslu tur izveidotu un būtu 2+2!

 Vajag tik gribēt, mazliet padomāt, normāli uzprojektēt- to apgriešanās vietu pie mclaren/aston martin salona pārcelt pa to pašu garumu tālāk, lai nav kā tagad, ka tur no mārupes brauc un dur pāri visam lai paspētu iekļauties vajadzīgajam apgriešanās manevram un būtu tur beidzot normali sakārtots! Bet nē....

 Labāk sēdet, kasīt pakaļu un turpināt saņemt ikmēneša algu līdz pensijai. Jo asfalta segums un 'ceļš' tur tak ir!.... LIEKĒŽI!

Krokodils 4.septembris 2023 15:26
24 0 Atbildēt

Paskaties kartē rūpīgāk un atver acis kur ir Rīgas robežas!  Jebkuras pilsētas robežās par ceļu atbild un uztur kārtībā, konkrētā pašvaldība nevis latvijas valsts ceļi.

LVC savu posmu nu jau kā sen ir salabojuši, bet Rīgai nauda neatrodas lai galveno ceļa artēriju uz/no galvaspilsētas savestu labā kārtībā. 😅 laba vizītkarte....

650 5.septembris 2023 1:58
19 0 Atbildēt

Problēma (galvenā..) ir TĀ, ka netiks (simtpunkt,ka netiks!) "uzprasīts" nedz no tiem kropļiem, kuri tur pirms krietnām 3ned pa naktīm tos briesmudarbus sasstrādāja, nedz arī no tā Kropļa (vai Kropļu Kolektīva), kurš tiem pirmajiem kropļiem (vai kādam pirmo kropļu starpniekkroplim) samaksāja/Par! šo te ārprātīgo briesmudarbu.No Lohu kabatas samaksāja! 

Kā viņi to "darbu" pa naktīm tur darīja- ne zīmju, nedz brīdinājumu, nefiga neko.Kādi trīs lohi ar lāpstām to suudu tur līdzināja pēc sentēvu kropļametodes- katras plaisas/bedres vietā- uzbērt kaudzi assfalta graudu.Un KURŠ diez šito te ārprātu pieņēma kā "paveiktu" (turpmēk textā Darbi..)...

Kādas 16x jau iepriekš te visur ""jautāju"- vai Kārlis U. bija Lohs? Atbilde nav jādomā- šādu te "gatvi" VALSTSPIĻSĒTĀ var GADIEM ILGI "uzturēt" tikai un vienīgi ņirgāšanās nolūkā!

Nofilmējiet Luuudzu 1reiz beidzooot to zaļo suudasētu, vēlams tieši Starptpautiskās Starpugalaktiskās lohulidostas viadukta apkaimē.Jau PUSOTRU GADU tur rēgojas tādia izmēra/apjoma cohumi, kurus  tikai krītoša eirBoltik lidmašīna varēja izsist!

Sēta vispār ir izvarota 38 vietās, tie atrautie/izlauztie laidumi VAIRĀKUS GADUS neviena netraucēti pland/vējā, kreisās braukšanas joslas tiešā tuvumā! Gārām braucošie un lohulidostā no gaisa nokritušie Lohi gavilē, kur nu vēl labāka LATVIJAS vizītkarte!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti