Agresīvi apdzenot, "Venipak" busiņš gandrīz izraisa masveida avāriju; uzņēmums reaģē 52

 
Nozare.lv | 15.novembris 2023 14:58

Starptautiskās sūtījumu piegādes kompānija SIA "Venipak Latvija" sola novērst situācijās, kurās uzņēmuma kurjeri apdraud citus ceļus satiksmes dalībniekus, aģentūru LETA informēja "Venipak Latvija" pārstāvji, atbildot par sociālajos tīklos izplatīto video, kur uzņēmuma kurjera vadītais busiņš uz Bauskas šosejas veica bīstamus apdzīšanas manevrus.

"Mēs nosodām agresīvu braukšanu jebkādos apstākļos, kas apdraud gan pašu kurjeru, gan arī citus ceļu satiksmes dalībniekus, tas nav pieļaujami, un ar abiem šoferiem jau veiktas nopietnas pārrunas," norāda "Venipak Latvija" izpilddirektore Sanita Bērziņa.

Tāpat viņa papildina, ka uzņēmums darīs visu, lai novērstu šādas situācijas arī turpmāk, jo uzņēmuma mērķis ir uzlabot gan piegādes servisu, gan arī reputāciju.

"Atvainojamies visiem, kas bija iesaistīt konkrētajos notikumos un apstiprinu, ka esam sākuši katra gadījuma izmeklēšanu," norāda Bērziņa.

Tāpat viņa atzīmē, ka uzņēmums veido dažādas iniciatīvas, lai šādas situācijas novērstu, piemēram, "Kurjeru akadēmija", lai apmācītu jaunos kurjerus, tostarp arī par uzvedības normām uz ceļa un sadarbojoties ar klientiem.

"Otrkārt, izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi, kas paredz, ka šoferi jeb kurjeri reprezentē uzņēmumu, tāpēc jāievēro gan ceļu satiksmes noteikumi, gan arī virkne citu normu," papildina Bērziņa.

Jau vēstīts, ka "Venipak Latvija" apgrozījums pērn bija 22,996 miljoni eiro, kas ir par 14% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 9% - līdz 1,783 miljoniem eiro.

Kompānija "Venipak Latvija" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Venipak".

Starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums "Venipak", kas dibināts 2004.gadā, piedāvā sūtījumu loģistikas risinājumus uzņēmumiem un privātpersonām Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, ASV un Ķīnā. Klientiem Lietuvā, Latvijā un Igaunijā ir pieejami gandrīz 1000 paku saņemšanas punktu.
 

 
52 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krišs 15.novembris 2023 15:51
23 6 Atbildēt

Paši kurjerus slauc, kā tādas govis(jo negrib palielinat kapacitāti- pieņemt darbā vairāk šoferus, uzturēt lielāku autoparku, jo priekškam? Ja var uzgrūst vienam- divu pat trīs cilvēku darbu!) 

UN TAS VISS TIEK PASLAUCĪTS, ZEM ZAĻO NORMU PAKLĀJA! (mazāks autoparks, ''efektīgāks'' darbs blah blah blah)

Protams, ka tas šoferis darīs visu lai nekavētu, jo par kavējumiem, pirmo reizi ir rājiens, katru nākamo reizi velk no jau ta niecīgās algas nost!

 

 Un tajās retajās reizēs, kā šoreiz gūst pārak lielu popularitāti kāds nofilmētais materiāls, tad izmanto smukus copy-paste PR tekstus, ar ''nosodījumu''

Tādā pasaulē dzīvojam.... Un diemžēl tāda ir šo kurjeru ikdiena, kurš ir nostādīts muļķu lomā!(nevis kompānija)

uupis 15.novembris 2023 15:43
21 7 Atbildēt

Klasiskais sētas vīna konvencijas stūrmanis kuram priekšā braucošie negarantē drošību!

Sawron 15.novembris 2023 17:04
17 8 Atbildēt

120 var un vajag braukt, tikai ir viena nelaime- nespējnieki! Kuriem 90 jau ir 1 kosmiskais, kuri braucot lēzenā līkumā, sabremzējas līdz 30, jo tiem ir sajūta paurī, ka tā lamata, ko tie stūrē, tūlīt gāzīsies uz sāniem, tie kuri nespēj dēļ redzes noteikt attālumu un rada vilcieniņu no 10 auto, jo apdzīt tie spēj tikai tad, kad kilometru nav redzams neviens pretībraucējs, un visbeidzot- kafijas streblas un hotdogu rijēji, kas grib apvienot rīšanu ar braukšanu... Ja lielakai dalai Latvijas autovaditaju būtu šāda braukšanas kultūra-t.i. braucot, pievērst visu uzmanību ceļam un uz tā notiekošajam, avārijas situāciju nebūtu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 24

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti