Vorobjovs ļoti pārliecinoši triumfē Lietuvā notikušajā "300 ezeru" rallijā (+ video) 1

 
Nozare.lv | 10.augusts 2014 12:14

Jāņa Vorobjova un Andra Mālnieka ekipāža sestdien ļoti pārliecinoši uzvarēja Lietuvā notikušajā "300 ezeru" rallijā, kas vienlaicīgi bija Latvijas rallija čempionāta (LRČ) sestais posms.

Jāņa Vorobjova un Andra Mālnieka ekipāža Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Ar "Mitsubishi Lancer Evo X" braucošais Vorobjovs pēc pirmās dienas četriem ātrumposmiem lietuvieti Vītautu Švedu ("Mitsubishi Lancer Evo X") apsteidza vien par trim sekundēm, tomēr otrajā dienā viņa ekipāža uzvarēja piecos no astoņiem "dopiem", kas noslēgumā pār mājinieku Martinu Samuiti ("Mitsubishi Lancer Evo X") deva 55,19 sekunžu pārsvaru.

Savukārt trešo vietu izcīnījušā lietuvieša Ramūna Čapkauska ekipāža ("Mitsubishi Lancer Evo IX") jau zaudēja vairāk nekā divas minūtes.

Vorobjovs līdz ar to triumfēja LRČ posma ieskaitē un posma N4 klases vērtējumā. LRČ posma ieskaitē aiz Vorobjova un Samuita otro vietu izcīnīja krievs Igors Bulancevs ("Mitsubishi Lancer Evo X").

Tikmēr LRČ ieskaites R2 klasē uzvarēja Emīls Blūms ("Honda Civic Type-R"), kurš par minūti apsteidzot Ralfu Sirmaci ("Ford Fiesta R2").

Latvijas autorallija čempionātā šogad paredzēti septiņi posmi. Pirmie divi februāra sākumā notika Eiropas autorallija čempionāta (ERČ) Latvijas posma - rallija "Liepāja" - laikā, bet trešais maijā tika aizvadīts Talsos. Pēcāk jūnijā sekoja sacīkstes Igaunijā, kur risinājās Veru rallijs, bet sezona turpināsies ar rallijiem "Kurzeme" un "Latvija".

 
Visi komentāri
 
aidza 17.augusts 2014 10:13
0 0 Atbildēt

Nesaprotu ko śito rasipi..... šeit slavē

Cik zinu , tad ar sporta automašinām ceļu satiksme piealīties nedrīkst.

Bet šim viss pa barabanu - traucē ceļu satiksmes dalībniekiem un izraisa avārijas situācijas .

Tiku ziņojis ceļu policijai , bet tā kā vienmēr "reaģē" zibenīgi ..

Ta ka esiet uzmanīgi Doles salas apkārtnē un pat līdz daugmalei

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti