Alūksnes rallija video apskats (+ VIDEO)

 
iAuto | 22.janvāris 2019 12:40

Alūksnes rallijs šogad saizritēja īsti ziemīgos apstākļos, kas patika gan sportistiem, gan skatītājiem

Rallijā "Alūksne" uzvaru svin talantīgais norvēģis Ulivers Sūlbergs

Leģendārā norvēģu autosportista Petera Sūlberga dēls Ulivers sestdien svinēja uzvarurallijā "Alūksne", kas bija Latvijas un Igaunijas čempionātu pirmais posms.

Pašlaik 17 gadus vecais Sūlbergs, kurš startēja ar "VW Motorsport Polo R5" spēkratu, uzvarēja piecos no desmit ātrumposmiem, tajā skaitā pēdējos trīs "dopos".

Otro vietu izcīnīja pērnās sezonas Latvijas čempions, ukrainis Valērijs Gorbans ("Mini John Cooper Works WRC"), kurš Sūlbergam zaudēja 16,06 sekundes. Tikmēr trešajā vietā ierindojās polis Lukašs Habajs ("Škoda Fabia R5"), kurš no uzvarētāja atpalika 42,79 sekundes.

No pašmāju pilotiem kopējā ieskaitē labāko rezultātu sasniedza Emīls Blūms ("Mitsubishi Lancer Evo IX"), kurš Sūlbergam zaudēja divas minūtes un 55,75 sekundes.

LRC1 klasē uzvaru svinēja Edijs Bergmanis ("Mitsubishi Lancer Evo IX"), LRC2 klasē pie panākuma tika Blūms, bet LRC3 klasē ātrākais bija Mārtiņš Sesks ("Ford Fiesta"), kurš pieveica dažus no konkurentiem šosezon gaidāmajās pasaules čempionāta "Junior WRC" sacensībās.

Kopumā par Latvijas rallija čempionāta godalgām Alūksnē cīnījās 67 ekipāžas, bet Igaunijas čempionātā par punktiem spēkojās 51 ekipāža.

Nākamais Latvijas čempionāta posms notiks februārī Gulbenē, kad sportisti sacentīsies rallijā "Sarma". Sezonas turpinājumā būs etaps Liepājā, kā arī divi posmi Igaunijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti