Žigulis nedod ceļu un izraisa smagu negadījumu pie gājēju pārejas (+ video) 32

 
iAuto | 16.marts 2015 17:44

VAZ izbrauc priekšā automašīnai, kas atrodas uz galvenā ceļa, rezultātā sasistais žigulis gandrīz notriec gājējus, kas izgājuši uz pārejas.

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nomiks 17.marts 2015 10:17
28 1 Atbildēt

Vainīgs ir VAZ 2105 vadītājs. Te nevar būt nekādu diskusiju. Bija jālaiž garām pa galveno ceļu braucošais auto Mazda6. Mazda6 vadītāju varētu sodīt par ātruma pārsniegšanu, bet ne vairāk. Bet arī tas būtu jāfiksē ar eksperta atzinumu, ko konkrētajā gadījumā būtu grūti izdarīt, jo nav saredzams Mazda6 bremzēšanas ceļš. Neskatoties uz to, ka vizuāli šķiet, ka Mazda6 brauca pārāk ātri, nav iespējams viennozīmīgi secināt, ka šī auto vadītājs nepaspētu nobremzēt pirms gājēju pārejas, lai palaistu gājējus.

solaris 16.marts 2015 22:16
24 3 Atbildēt

Tieši tā, tev pilnīga taisnība. Ja paredzēts dot ceļu, tad jādod ceļš. Punkts.

Nesaprotu, kādi vēl te var būt apsvērumi, ka "Vainīgs sadursmes izraisīšanā uz galvenā ceļa esošais!", kā to raksta cilvēks ar murgaini dīvaino attieksmi pret CSN.

Sper-mons 16.marts 2015 18:49
17 8 Atbildēt

un, kurš tad te vainīgāks - tas, kurš nesās pa galveno un pie pārejas negrasījās bremzēt vai žigulis, kas izbruc priekšā, iespējams, paļaujoties uz to, ka inomarka apstāsies, lai plaistu gājējus?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti