Modrību nedrīkst zaudēt nekad (+ video) 35

 
iAutolv | 2.jūlijs 2015 16:34

Video autors skaidro, ka VAZ nobremzējis, lai pagrieztos pa kreisi, bet ""Volga" vadītājs to pamanījis par vēlu - viņš strauji nospiedis bremzes un automašīna nekontrolēti ieslīdējusi pretējā joslā. Video autoram paveicies, jo viņš izbēdzis gan no saslīdējušās "Volga," gan ķieģeļu sētas.

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 2.jūlijs 2015 16:47
9 1 Atbildēt

interesanti zināt, diez' ar kādu "Kudīni" efektu šito varētu skaidrot?

andzins1111 2.jūlijs 2015 17:02
7 0 Atbildēt

Nevienmērīga bremžu darbība PSRS autiņiem bija normāla parādība. Man arī bija 1990. gada Volga, kas līdzīgi izpildījās.

Mnde 2.jūlijs 2015 17:40
5 1 Atbildēt

Ne jau par to stāsts, bet par to KĀ JĀGUĻ PIE STŪRES, lai tik vēlu sāktu un būtu nepieciešams tik ekstremāli bremzēt?

Vernons 3.jūlijs 2015 8:17
1 10 Atbildēt

Tu, prātvēder, sarakti punktu pa punktam, ko katrs no šiem diviem jefiņiem pārkāpa!

Baltais buss un Žigulis! Volga ir upuris divu stulbeņu rīcībai!

Iedošu Tev "jaunības netikumam" ievirzi ar ko jāsāk: saskaņā ar CSN 4., 6. un 10. punktiem, kas noteic kārtību un secību, kā katram uz ceļa ir jarīkojas!

Palaidniex 3.jūlijs 2015 8:26
8 2 Atbildēt

Vernon, vispirms apspriedīsim volgas aklumu.

Baltais buss, bija vienīgais pārkāpējs, bet tik pat labi veicis avārijas apstāšanos un aiz sevis 15 metro attālumā izlicis trijstūris, to ka tā tas nav nedrīksti apgalvot, ja jau spēji apgalvot ka volgas šoferis, "Kudīnī" efekta apmāts vai pilnīgi visiem auto nestrādājošu aizmugurējo signāllampu dēļ, vai "vernonī" efekta dēļ šķietami tomēr vēl braucošs auto nelietīgi uzbruka un mēģināja nogalināt kārtīgi spoguļos, bet tikai ne uz ceļu, skatošos volgas priekšzīmīgo vadītāju... :D

Palaidniex 3.jūlijs 2015 8:34
8 2 Atbildēt

P.S.

Vernon, lai labāk domājās - pārkāpējs te noteikti bija viens un pats galvenais - Volgas muģila!

...un var būt, BET TIKAI varbūt, uz nepierādāmiem apgalvojumiem bāzējot, malā noparkotā busa vadītājs.

Tātad - vairāk pārkāpēju kā 1 vai 1,01 te nav! Busa vaina pat, tad, ja pieņem, ka tas ir apstājies ceļa malā aiz nepārtrauktās baltās (nav gan zināms vai tas tur nokļuva no ceļa un to līniju šķērsoja), konkrētajā incidentā ir nevis maznozīmīga, bet pat niecīga! Kāpēc? Jo - tik pat labi šajā apdzīvotajā vietā noparkotā busa vietā būtu trotuārs ar barjeru. Un, ko tad? Kā barjera būtu vainojama volgas vadīāja spītīgā un noziedzīgā uzmanības nevēršanā parastai satiksmes situācijai tieši sev priekšā?

Vernons 3.jūlijs 2015 9:17
1 8 Atbildēt

Ar Tavu atbildi neesmu apmierināts! Garām!

Palaidniex 3.jūlijs 2015 9:26
9 1 Atbildēt

Da kaut vēnas griez. :D

Žigulis legāli apdzīvotā vietā bija savlaicīgi ieņēmis noteikumos atrakstītu pozīciju legālam manevram - pagriezienam pa kreisi. Savlaicīgi ieslēdzis pagrieziena rādītāju, izvēlējies pareizu vietu uz brauktuves krustojumā.

Busa vietā varēja būt trotuārs ar BARJERU! Jo apgalvot to cik legāli vai nelegāli tas tur atradās - ir maigi sakot - lirika!

Toties Volga - brauca ātrāk kā redzēja - pārkāpa punktu noteikumus par maksimālā ātruma pārsniegumu, kas nosaka braukšanas ātrumu sliktas redzamības apstākļos, citādi men nenāk prātā, kāpēc savlaicīgi netika pamanīts žiguli. Tad sāka pēkšņi un ekstemāli bremzēt, ko tu, redz, nepieļauj, tad šķērsoja nepārtraukto līniju ar agresīvu sānslīdi - ibraucot pretējā joslā un radot avārijas situāciju tur...

Pagaidām relāi pie incidenta vainojams tikai un vienīgi "Kudīni" efekta apmāts pa miglu neadekvāti ātri lodojošs volgas muģila.

LMT 3.jūlijs 2015 11:35
3 28 Atbildēt

Vernonam kārtējo reizi taisnība. Divi muļķi sataisīja situāciju, kurā palaimējās volgai un filmētājam tikt sveikā.

jaaanis 3.jūlijs 2015 14:57
7 0 Atbildēt

Vernon, kārtējo reizi tavs stulbums ir uzplaucis pilnā krāšņumā. Nesaprotu, kas ir jāpīpē, lai izpīpētu, ka volga ir upuris un vainīgi ir visi citi.

Un CSN sastāv no daudziem punktiem, ja tu zini tikai vienu punktu un nezini pārējos tad ar to nav jālepojas.

Vernons 3.jūlijs 2015 15:49
0 11 Atbildēt

Es ceru ka Tu nepieteiksies to braucēju pulkam, kam CSM sastāv tikai un vienīgi no "Ievēro distanci"! Tā ir 119. punkta viena trešā daļa! Pēdējais laiks ievērojot distanci sāk garantēt arī drošību, bet CSN 70., 73., 77. un 118.4. ir miruši punkti un tos atdzīvināt būs ārkārtīgi grūti! Nav normas, nav pārkāpuma!

To ko mēs redzam šajā video ir reāls terors, kuru apzināti un neapzināti kultivē ļoti liela daļa.

Tu noliec sevi katra sižetā redzamā un iesaistītā vietā un tad palūkosim kurš ir stulbs!

Palaidniex 3.jūlijs 2015 19:33
6 0 Atbildēt

Vernon, kāpēc tu nepamatoti apmelo žigulistu? Kas tev liek domāt ka tam lukturi nestrādāja? Pat ja tā, kas Tev dod tiesības neredzēt STĀVOŠU šķērsli, vai pieņemt, ka tas kustās? Un kāpēc žigulistam un pretīm braucējiem ir jāiznīcina ticiba par 6 punktu, kamēr pats volgas stūrētājs RUPJI pārkāpj 10.? Un vēlvirkni vitu punktu?

Vernons 6.jūlijs 2015 12:17
0 0 Atbildēt

Nav pamata Tev ticēt! CSN 4., 6. un 10. punkti nosaka kārtību un secību, kā katram uz ceļa ir jārīkojas! Katram ir sava uts. Kas to noliedz, tam tās ir divas un dažādām pakaļām!

Baltam busam tur nav jābūt! Žigulim ar signālu slēgšanu tā pagrūti! Bet Volgas vadītājam ar ceļa uztveri arī pagrūti!

:) 2.jūlijs 2015 17:15
7 1 Atbildēt

nu ko, prieksa esosais atkal negaranteja aizmugure esosajam drosibu?

Es sasakitiju 5-6 sekundes pagriezoenu pirms volgas interesanta manevra....

Bet zigulis noteikti vainigs... :)

Burbergs 2.jūlijs 2015 22:01
5 0 Atbildēt

Neatkarīgi no garantēšanas - viss ir pateikts virsrakstā.

Vernons 3.jūlijs 2015 8:19
0 9 Atbildēt

Un Tu esi pārliecināts, ka aizmugurē arī bija signāls?

kaspis 3.jūlijs 2015 9:57
6 0 Atbildēt

ja braucot pa tukšu ceļu, šoferis nespēj izsekot līdzi kas notiek AR VIENĪGO AUTO priekšā (ir signāls vai nav - nebija tur ekstrēma bremzēšana kreisajam griezējam, nebija) - tad vai nu vadītāja apliecība, vai medicīniskā izziņa ir nopirkta, nevis nopelnīta + bremzes galīgi šķērsām, nebrīnītos ja bremzē tikai divi rati, uz katra tilta pa vienam un pa diagonāli... KĀ TĀDU SLEPKAVU VĒL VAR ATTAISNOT, A, VERNON?

Vernons 3.jūlijs 2015 15:56
0 13 Atbildēt

Tiec uzaicināts uz Nordeku, būs iespēja paklausīties, ko teic autobusu vadītāji šajā sakarā. Viens jauns puika bija atnācis, uzrakstīja arī rakstu. Nekas jau nemainās un nemainīsies uz labo pusi iekams pie atbildības netiks saukti CSDD darboņi! Nav ideologa un ideoloģijas perfektai un drošai braukšanai! Terors nav attaisnojams un slepkavības mēģinājumu neattaisnoju! No maziem nenozīmīgiem sīkumiem notiek smagas āvārijas.

:) 3.jūlijs 2015 23:19
1 0 Atbildēt

Vernon, tev patik uzdot jautajumus, atbildi ludzu uz vienu preti...

Cik sekundes vajag lai adekvati reagetu uz prieksa radusos skersli?

Vernons 5.jūlijs 2015 22:39
0 10 Atbildēt

Trīs!

:) 5.jūlijs 2015 23:17
10 0 Atbildēt

tātad ar 5 sekundēm vajadzētu pietikt volgai, lai netaisītu brīnumus, ja tās šoferītis būtu sekojis uz ceļa notiekošajam?

Ulass 2.jūlijs 2015 22:54
6 0 Atbildēt

A kāda mārrutka pēc tam volgas vadītājam bija jāgriež pa kreisi, ja varēja pa labi starp žiguli un busiņu, vietas peitika!!!

Šmakovka 3.jūlijs 2015 7:22
0 0 Atbildēt

laikam kreilis:)

kaspis 3.jūlijs 2015 10:04
1 0 Atbildēt

lielais vairums instinktīvi velk pa kreisi, tāpat kā mocisti kad krīt, pārsvarā liek uz kreiso sānu. Domāju, pie vainas fizioloģija, kautkas ar mūsu vestibulāro aparātu vai kautkā tā. Bet tendence tāda ir. Cik nav bijušas avārijas kad aizmugurē esošais, ja vien būtu palicis savā joslā un bremzētu taisni, izvairītos no kontakta, bet tak nē, griež pa kreisi un tieši virsū.

Vernons 3.jūlijs 2015 15:41
0 20 Atbildēt

Tad kad Jums pietrūkst argumentu Jūs kā mazi puišeļi sākat apsaukāties. Tas neko labu neliecina.

CSN 10. punkts, katram jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju! Baltam busam aizliegts šķērsot balto nepārtraukto līniju, 920. apzīmējums, un stāvēt krustojuma robežās!

Žigulim aizmugurē ir jābūt kārtībā visām gaismām! CSN 70. punkts paredz, kreisā pusē esošā šķūņa galā, ieslēgt savlaicīgi kreiso viziena rādītāju un ieņemt kreiso malējo stāvokli braukšanai dotajā virzienā! Ar kāju pieskaroties bremž pedālim brīdināt par ātruma samazināšanu. Un neatkarīgi no brīdinājuma signālu esamības Jums vēl jāpadomā par drošību, jāpaskatās spogulī, CSN 77.!

Nekā tāda savlaicīga nebija, jo tad šādi Volga neizpildītos!!!

Volgai ir neiespējami izpildīt CSN 113. punkta prsības, ja viss iepriekš minētais netiek pildīts un kāds strauji nobremzē! CSN jāsāk mācīt ar 119. punktu, kur "priekšā braucošam bremzējot" jārīkojas TĀ, lai kāds netrāpa pakaļā! Un nonācām tur pat atpakaļ pie 10. punkta!

Kaut kas nav kārtībā ar apmācību auto skolās, jo kā gan Vācijā, kur visvairāk auto mašīnu un visvairāk braucēju ir vismazāk avāriju uz iedzīvotāju un automašīnu skaitu.

Kolektīvi veicam noziegumu, bet visvainīgākais ir pēdējais, "streločņiks"!

Man patīk tie krievu reģistrātori, no tiem var pamacīties kā nevajag rīkoties!

Paveicās visiem, šeit redzamiem, auto, jo pie citas apstākļu sakritības būtu arī cietušie un bojā gājušie!

kaspis 3.jūlijs 2015 17:46
5 0 Atbildēt

pēc visa šī palaga jāsaprot ka volga bija baltais gulbis un visi citi noziedznieki? Man gan liekas, ja volga apzināti izbrauc no garāžas ar TĀDĀM bremzēm tad tas šoferis ir slepkava ar iepriekšēju nodomu - vai tāda volga ir kaut teorētiski spējīga apstāties ja uz ceļa pēkšņi izskrien bērns?

Palaidniex 3.jūlijs 2015 17:54
4 0 Atbildēt

Vernon, cenzèts, ja vadītājs nespēj novērtēt vienīgā priekšā joslā esošā auto manevru, vai stāvēšanu, tad p

Ar ko mēs te runājam? Baltais buss atradās ārpus BRAKTUVES un nekādi nevarēja traucēt volgai, jo arī tai, lai apbrauktu stundu ar ieslēgtu pagrieziena rādītāju stāvošu žiguli būtu rupji jāpārkāpj noteikumi šķērsojot nepārtraukto līniju...

Volgas muģila izdarīja VISU, lai tā viss izvērstos. Pietiekama uzmanības veltīšana situācijai uz ceļa SEV PRIEKŠĀ, nepieļautu situāciju saknē! Interesanti zināt, uz volgu CSN 4. Un 10. Neattiecas? Žigulim nav tiesību paļauties uz 6.?

Palaidniex 3.jūlijs 2015 18:02
4 0 Atbildēt

Kaut gan man ir ideja, par to, kāpēc vēl notika tā, kā notika. Volgu stūrēja vernons, kurš domāja žiguļa vietā, kā tam vajadzētu rīkoties un cerēja, ka žigulis nogriezīsies ātrāk, kādam no pretī braucējiem pakutinot nervus, jo ātrumu samazināt esot noziegums, jo tas traucē nemitīgi aiz muguras uz ceļu skatīties negribošajam vernonveidīgajam blenzt spoguļos un ko tur garantēt...

Burbergs 3.jūlijs 2015 21:30
4 0 Atbildēt

Vernon, vari ar JĀ vai NĒ atbildēt uz vienkāršu jautājumu:

vai Volgas vadītājs zaudēja modrību?

Nez kas liek atkārtot iespējamos atbilžu variantus: tikai

JĀ vai NĒ

Palaidniex 3.jūlijs 2015 23:15
4 0 Atbildēt

Viņš to nespēj! Nav bijis pat precedenta tajā virzienā, tik cik melns aiz naga pat...

Viņa vētrainā fantāzija realu pārkāpēju attaisnošana ir vienkārši vajprātā jaudīga... Domāju bez sēnēm tas nav iespējams...

Vernons 5.jūlijs 2015 22:44
0 7 Atbildēt

Izstāsti, kā un kur šeit var izpild't CSN 127. punktu?

Un ņemot vērā, ka Krievijā ar zemi ir pašvaki, un nav nafta, tad atbilstoši nevar izveidot papildus joslu un uzliet asfaltu!

Vernons 5.jūlijs 2015 22:33
2 0 Atbildēt

Jā!

Burbergs 6.jūlijs 2015 0:14
10 0 Atbildēt

Pat nezinu, kurš no mums būs vairāk pārsteigts - es vai palaidniex!

Par to jau arī tauta cepās - domā, ka Tu nesaredzi volgas kļūdu.

Vernons 6.jūlijs 2015 12:13
0 1 Atbildēt

Un kur garantija, kad Volgai bremzes ir pirmo reizi, varbūt uz trošo vai ceturto reizi? CSN 10. punkts noteic, ka no mājām bez bremzēm nebrauc! Un tad ir vēl viens knifs. Vecajām Volgām bija kapara caurulītes, nākamām dzelzs. Pārrūsēja un čau! Šķidrums pa gaisu!

Pādējais laiks izpētīt un atrast cēloni. Visi cepās ap sekām!

Palaidniex 6.jūlijs 2015 8:49
0 0 Atbildēt

un jā - vēl var būt visai ticama versija, ka pie volgas stūres ir džigits, kas "neredzēja" pretīmbraucošo filmētāju (motociklistu nebūtu pamanījis vaše), uzsāka pagriešanos (video ir gana slikts, lai to tā viennozīmīgi pateiktu/noliegtu) bez virzienrādītāja ieslēgšanas, bet tad tomēr ieraudzīja pretīm braucošo un sāka bremzēt...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti