Laipnība vai muļķība? - vadītājs rada avārijas situāciju (+ video) 13

 
iAuto | 21.decembris 2015 17:03

Luksoforā deg zaļā gaisma, taču filmētājam pa priekšu braucošais auto negaidot bremzē, tad apstājas un ar rokas mājienu aicina gājējus šķērsot ceļa braucamo daļu.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 22.decembris 2015 11:50
11 0 Atbildēt

Tev viss labi? patiešām?

Esi pārliecināts???

Nu nomira pa priekšu braucēkjam lamata, nav šķiļama (vai nav paguvis apjēgt - ir braucama ar starteti vai nav)

Defekts nebrīdina, ka jāstājas malā, vai neuzrodas, kad esi servisā uz pacēlāja.

Nu nevar 3 milisekundēs izlēkt no auto un nostumt to no ceļa, bet tādiem vidējiem prātiem kā tavam tas laikam nunekādi nedaiet...

Par greideri - nelido ātrāk par stāšanās distanci redzamības virzienā.

Par kādu satiksmes paralizēšanu te muldi? Kur tur kaut kas tika paralizēts un kā distances ievērošana kaut ko paralizē???

A pēdējais tavs teikums akurāt par tevi - vainīgi visi, tikai ne pats! :D

uupis 22.decembris 2015 11:20
10 0 Atbildēt

Vernon – pats saprati ko uzrakstīji?

Vernons no sevis iedomājas dievu uz ceļa, kuram visi ir parādā! Nu nav tai džetai jāliek uz jumta displejs ar skrejošo rindu, lai attēlotu apstāšanās iemeslu kādam neiroloģiskās klīnikas pacientam, kurš pats pārkāpj lietojot skaņas signālu apdzīvotā vietā, lai pievērstu sev uzmanību nevis kā tas paredzēts CSN, lai novērstu avārijas situāciju!

Khm-khm 22.decembris 2015 12:25
9 0 Atbildēt

Aga Vernon!

Visi citi vainīgi – tikai ne pats!

Tas kāreiz ir par tādiem, kuri lieto skaņas signālu nevietā, kuriem traucē gājēji uz gājēju pārejām, jo lūk viņš ar skāni nevar apstāties (neņem vērā ne masu, ne ceļa stāvokli, ne apstāšanās ceļa garumu). Tas ir par tādiem, kuriem traucē priekšā braucošie, jo viņi negarantē distanci!

Vernonam kā krievzemē — visas vērtības sagriezušās kājām gaisā — komunisti uzzīmē baznīcas ikonu ar staļinu un pie viņas met krustu — ar staļinu — komunisti — met krustu un bučo!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti