De Silva saņem medaļu Par nopelniem 1

 
17.maijs 2013 9:10

Bavārijas brīvvalsts ir piešķīrusi Valteram Marijam de Silvam (Walter Maria de Silva), Volkswagen Aktiengesellschaft Dizaina nodaļas vadītājam, Eiropas medaļu „Par nopelniem”.

Vēstulē de Silvam Bavārijas Federālo un Eiropas lietu ministre Emīlija Millere (Emilia Müller) raksta, ka viņš „kā automobiļu dizaineris ir izmainījis formas valodu un Vācijas dizaina kultūru”. Ministre it īpaši slavēja viņa „izcilos sasniegumus pasaules vadošajā uzņēmumā Audi”. Pirms pārcelšanas uz Volfsburgu itāļu dizaineris uzņēmumā Audi bija atbildīgs par automobiļu dizainu visos koncerna zīmolos, tai skaitā Audi, Lamborghini un SEAT.

„Jūsu profesionālā karjera rāda, cik eiropeiski ir kļuvuši nozarē, kultūrā un radošajā sektorā nozīmīgu cilvēku dzīves gājumi un kāds potenciāls Eiropā ir savstarpējai mijiedarbībai starp dažādām korporatīvajām un radošajām kultūrām,” raksta ministre Millere. „Kā Itālijas pilsonis Jūs jūtaties kā mājās abās pasaulēs, it īpaši Bavārijā.”

De Silva teica: „Esmu ļoti laimīgs par šo pagodinājumu. Tas man atgādina par skaistāko automobili, ko līdz šim esmu uzprojektējis – Audi A5 kupeju”. 2010. gadā de Silva par Audi A5 dizainu saņēma Vācijas Federatīvās Republikas Dizaina balvu, kas ir augstākais oficiālais apbalvojums par dizainu Vācijā.

Valters Maria de Silva ir Volkswagen AG Dizaina nodaļas vadītājs kopš 2007. gada 1. februāra. Šajā amatā viņš ir atbildīgs par visu koncerna zīmolu automobiļu dizainu. Viņa līdz šim spilgtākie darbi zīmolā Volkswagen Passenger Car ir jaunais Golf, kas debiju piedzīvoja pagājušajā gadā.


 

 
Visi komentāri
 
290446. viesis 26.maijs 2013 11:14
0 0 Atbildēt

Man ir Seat Altea.

NNNu no aarpuses tur viss ir kaartiibaa!!!

Mr_Rums

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti