Kukanols - cīņa par tīru stiklu 68

 
23.jūlijs 2003 9:36

Mazliet savādi iedomāties, ka produkts ar amizanto nosaukumu Kukanols nav vis kāda saldumu šķirne vai, piemēram, rotaļlieta, bet gan visnotaļ nopietns autoķīmijas pārstāvis.

Kukanolu, kas ir vējstikla mazgāšanas šķidrums vasaras sezonai, piedāvā TSC AUTO, un tas ir interesants ne tikai ar savu nosaukumu. Atšķirībā no citiem vasaras šķidrumiem, kas nopērkami veikalos, Kukanols ir nevis rozā, bet tiešām vasarīgi zaļā krāsā. Jāpiebilst vēl, ka tas nav nekāds pārpratums vai lieka ārišķība – Rietumeiropā diezgan daudzi logu šķidrumi ir tieši tādi, nevis rozā, un šis BioLine rūpnīcas ražojums ir normāls Eiropas produkts.

Vēl kāda patīkama nianse. Ja ziemas šķidrumiem ražotāji galvenokārt pievieno kādu aromatizētāju, lai nomāktu etilspirta smaku, tad vasaras šķidrumi parasti ir vispār bez aromāta. Kukanols, savukārt, jauki smaržo pēc citrusaugļiem.

Kā jau visai TSC AUTO piedāvātajai produkcijai, arī šim ražojumam ir īpaši padomāts par iepakojumu un lietošanas ērtumu. Kukanols tiek pildīts litra, divu litru un piecu litru kanniņās, no kurām mazākā maksā tikai 40 santīmus, bet lielā piecu litru kanna – ne vairāk kā pusotru latu. Nebūt ne augsta cena par labu redzamību un no mušām un putekļiem tīru logu vasarā. Turklāt Kukanols ir uzreiz gatavs lietošanai – tas nav koncentrāts, kas vēl papildus jāšķaida ar ūdeni, tātad jāmeklē kāda tukšā pudele un jākrāmējas ar piltuvēm.

Šis produkts izceļas arī ar ērto pielietojumu. Piecu litru kanniņas aizmugurē speciālā ieliekumā zem etiķetes atradīsiet uzskrūvējamu snīpi. Ņemot vērā, ka mazgātāja tvertnes atvere dažkārt ir tikai plika caurule, kas turklāt dažreiz diezgan neērti aizsniedzama, šī „ekstra” ievērojami atvieglo šķidruma iepildīšanu. Starp citu, snīpis der arī divu litru iepakojumam.

Kukanols atšķiras arī ar ķīmisko sastāvu, ko saprotamu iemeslu dēļ TSC AUTO atklāt nevēlas. Šīs slepenās sastāvdaļas uzdevums ir mīkstināt pāreju no ziemas šķidruma uz vasaras šķidrumu, kas dažkārt izraisa neparedzētas reakcijas un nosēdumu veidošanos ar sekojošu sprauslu aizsērēšanu.

Produkta priekšrocība ir tā, ka tas nekādi nekopē tirgū pieejamos produktus, bet gan piedāvā kaut ko savu, kaut ko atšķirīgu – kaut tā būtu tikai krāsa, aromāts un snīpis ērtākai ieliešanai. Jāatzīmē, ka Kukanols Latvijas tirgū ir jau trešo sezonu un šajā laikā ir iemantojis sev gan konkurentus, gan atbalstītājus.

www.tscauto.lv

Apmaksāts reklāmas raksts.

 
68 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
88639. viesis 23.jūlijs 2003 10:38
1 0 Atbildēt

anonimikji - kas ar pudeles abrezku, kas eleganti ar sniipiiti - gaumes jautaajums

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti