Dienesta auto uzņēmuma tēlam un darbinieku motivācijai (+ VIDEO) 6

 
Tavs Auto TV | 27.aprīlis 2023 18:16

Kādas ir jūsu pirmās asociācijas, kad izdzirdat vārdu salikumu “uzņēmuma darbinieka dienesta auto”? Kaut kas maziņš? Gan jau ekonomisks? Varbūt ne pārāk pievilcīgs, skopi aprīkots darba zirgs, kura svarīgākās rakstura iezīmes ir tā cena iegādes brīdī un kilometra izmaksas? Iespējams, bet - ko jūs teiktu, ja jūsu “dienesta vāģis” būtu Formentor? Cupra Formentor?

Šodien mēs viesojamies uzņēmumā „Stokker” un tiekamies ar personāla vadītāju Endiju Rozenbergu un produktu grupas vadītāju Ingu Bitenieku. Viņiem ir paveicies strādāt uzņēmumā, kurā no 80 dienesta vieglajiem auto 5 tieši Cupras zīmola spēkrati.

 
Visi komentāri
 
srt 27.aprīlis 2023 19:28
1 0 Atbildēt

Stokker dienesta auto izvēle vienmēr ir bijusi mazliet dīvaina...

topinamburs 27.aprīlis 2023 22:37
4 1 Atbildēt

dīvainums izvēlē parasti norāda uz kaut kādām slēptām interesēm

khe 28.aprīlis 2023 12:01
0 0 Atbildēt

Kāpēc?

Izskatās, ka šeit ir vienkārši izvēlēts auto, kas pašiem lietotājiem patīk.

Ne jau vienmēr vadība izvēlas darbiniekiem darba auto tikai balstoties uz excel tabulu un bez pakonsultēšano ar pašiem darbiniekiem. 

Augstāka līmeņa darbinieki bieži vien paši var izvēlēties sev darba auto, kādu vēlas, protams, ar zināmiem ierobežojumiem.

Jelgavnieks 27.aprīlis 2023 20:21
2 1 Atbildēt

Tās Stokker - Agritech mašīnas (busus) varētu beigt likt uz trotuāra Jelgavā, Pērnavas ielā. Uz ielas ir daudz vietas, kāpēc vienmēr to nolādēto busu jāatstāj uz trotuāra? Kāds kolhoznieks - kundziņš laikam regulāri brauc rīt uz savu īrēto dzīvokli. Stokker administrācija, kad beigsies tas bardaks? Vai tā ir jums sava veida reklāma?

0pis 27.aprīlis 2023 21:05
1 0 Atbildēt

Lai maksā nodokli un brauc. Formalīns vai cits kupris.

No malas 27.aprīlis 2023 21:55
1 1 Atbildēt

prieks par stokker darbiniekiem un viņu darba auto. Nav pats lētākais ko var nopirkt vai kaut kādi bāzes modeļi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti