Pathfinder Lielbritānijā - Best Medium Off-Roader 2006 2

 
9.janvāris 2007 0:02

Lielbritānijas apvidus braukšanas žurnāls Planet 4x4 ievēlēja Nissan Pathfinder par labāko 2006. gada vidēja izmēra apvidus auto.



Žurnāla Planet 4x4 redaktors Alans Kids (Alan Kidd) komentēja: "Nissan Pathfinder ir galvastiesu pārāks par citiem savas klases auto. Tam ir lieliskas īpašības braukšanai apvidū un pa šoseju un, salīdzinot ar konkurentiem, tam ir labāka cenu klase, kas nodrošina labāku ārējā izskata un praktiskuma kombināciju. Tas liecina, ka jauni risinājumi ved pie pareiziem rezultātiem. Kombinējot ērtību un vadāmību, auto visus pārsteidza ar savu labo turēšanos uz ceļa un pierādīja, ka ir spējīgs veikt daudz vairāk, nekā to parasti spēj apvidus auto."

No žurnālistiem sastāvoša žūrija veselu nedēļu testēja dažādus 4x4 apvidus auto. Automašīnas tika vērtētas pēc 17 dažādiem kritērijiem, piemēram, izskata, praktiskuma, ergonomiskuma un daudzām citām īpašībām, braucot apvidū un pa šoseju. Visu testu rezultāti tika novērtēti, ņemot vērā tipiska auto pircēja vēlmes.

Pathfinder ir ieguvis balvas arī iepriekš. Arī Francijas apvidus automašīnu žurnāls 4x4 Magazine izvēlējās šo modeli par 2006. gada labāko apvidus auto. Arī Latvijas Gada Auto aptaujā 2005. gadā par labāko apvidus auto tika atzīts Nissan Pathfinder.
 
Visi komentāri
 
222433. viesis 9.janvāris 2007 20:41
0 0 Atbildēt

kas iko nau par shito kluci ko teikt :) piem. Bagatskis zekji naudaa nekraaj un lieto shito dampi .:)

222462. viesis 10.janvāris 2007 9:23
0 0 Atbildēt

Pabraucu ar tādu - patika. Tikai tas cipars ko Eiropā par viņu prasa nepatika :(

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti