«Pirelli Calendar» aizkulises 3

 
12.novembris 2007 12:28

Riodeženeiro, Cote d’Azur (Francija) un Pasadena (ASV) – tās ir vietas, kur iepriekšējos gados viesojies Pirelli gada slavenais almanahs. Šajā gadā Pirelli ir izvēlējies Ķīnu, konkrētāk Šanhaju, kā neapšaubāmi mūsu laikmetam nozīmīgu un neparastu vietu.

Jaunā Pirelli 2008. gada kalendāra oficiālā prezentācija notiks novembrī Šanhajā.

Gadsimtiem ilgi debesu valstība tikusi uzskatīta par tēvzemi visbrīvākajām erotisma formām un tieši tāpēc kompānija Pirelli  jaunajam Kalendāra izdevumam izvēlējusies Ķīnu, konkrētāk vienu no tās iespaidīgākajām pilsētām - Šanhaju. Dinamiska metropolija, ielas ar neparastu klusumu, grēcīgais Franču kvartāls ar publiskajiem namiem - tas viss veido brīnišķīgu fonu katrai no Kalendāra lappusēm.

Pēdējo Pirelli Kalendāra izdevumu fotogrāfējis pazīstamais franču fotogrāfs Patriks Demaršelje. Viņš ir slavens ar savām veidotajām iespaidīgajām starptautiska mēroga kampaņām, viņu tik ļoti mīlēja princese Diāna un viņš bija pirmais „neangļu” izcelsmes fotogrāfs, kuram bija tas gods iemūžināt britu karalisko ģimeni. Pēdējo veiksmi viņam atnesa viņa loma filmā “Velns valkā Prada”.

Par šī gada izdevuma modeļiem pieaicinātas daudzas uzlecošas starptautiskas modeles un aktrises. Džema Varda (Gemma Ward), Ketrina MakNeila (Catherine McNeil), Dutcena Krosa (Doutzen Kroes), Agnese Deina (Agyness Deyn), Koko Roča (Coco Rocha), Lilli Donaldsona (Lily Donaldson), Saša Pivarova (Sasha Pivarova), Karolīna Trentini (Caroline Trentini), to starpā arī tādas Āzijas skaistules, ka MoVana Dana (MoWan Dan) un Du Huana (Du Juan). Bet starp visiem vārdiem sevišķi izceļas viens - Megija Čeunga (Maggie Cheung), slavena aktrise ar tīru austrumniecisku skaistumu. Visā pasaulē viņa ir pazīstama pateicoties savām lomām tādas filmās, kā “Policijas Stāsts” (Police Story, 1985), “Super Kops” (Super Cop, 1992), “Aktrise” (Actress, 1992), “Ķīniešu Kaste” (Chinese Box, 1997), “Mīlestības tonī” (In the Mood for Love, 2000) un “Varonis” (Hero, 2003). 1997. gadā viņa bija žūrijas locekle Berlīnes starptautiskajā filmu festivālā. Tieši pateicoties savai lomai filmā “Mīlestības tonī”, kurā aktrise filmējās kopā ar Toniju Leungu (Tony Leung), viņa kļuva par vienu no vispopulārākajām Āzijas filmu zvaigznēm.



Par Pirelli Kalendāru
Savu pirmo Kalendāru kompānija Pirelli izdeva pagājušā gadsimta 60.gadu vidū. Tā bija ekskluzīva dāvana Jaunajā gadā kompānijas nozīmīgākajiem klientiem. Vairāku desmitu tūkstošu eksemplāru izdotā Kalendāra pamattēma vienmēr ir bijusi sieviete un viņas ķermeņa skaistums. Katru gadu Pirelli uzaicina kādu no pasaulē slavenākajiem fotogrāfiem realizēt savu šī skaistuma koncepciju. Uzaicinājumu fotografēties Pirelli Kalendāram uzskata par pagodinājumu pat paši slavenākie pasaules modeļi.
Pirelli Kalendārs netiek pārdots – tas tiek tikai dāvināts, un tāpēc katrs tā izdevums ir retums. Starp slavenām personām, kurām tas tiek dāvināts, jāmin Francijas prezidents Žaks Širaks, Spānijas karalis Huans Karloss, princis Čārlzs un daudzi citi pasaulē nozīmīgi un populāri cilvēki.
Pirelli kalendāra oficiālajā mājas lapā www.pirellical.com iespējams iepazīties ar visu iepriekšējo kalendāra izdevumu fotogrāfijām un noskatīties filmas par to tapšanu.
 
Visi komentāri
 
247003. viesis 12.novembris 2007 14:54
0 0 Atbildēt

Kas par bildēm iekš iauto :D

247007. viesis 12.novembris 2007 15:57
0 0 Atbildēt

tas kalendars ir galigi garam ar tam koncentracijas nometnes iemitniecem.

labak butu kartigas pornozvaigznes mazliet apgerbtas pafotchejushi neka tos skalus.

sura maksla visi bolas isti nepatik bet saka jau kas par forsham bildem-makslas darbiem ggg

247012. viesis 12.novembris 2007 17:57
0 0 Atbildēt

nu ja, netiek pārdots. tik ja paskatamies ebay.

a ja paši tirgotu, tan nuhaj nevienam to sū nevajadzētu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti