«Subaru» radies vēl viens dīleris 2

 
14.maijs 2008 9:23

Zem AD REM Auto karoga savas durvis ir vēris jauns Subaru dīleris Latvijā, kas atrodas Rīgā, Dārzciema ielā 60.

AD REM Auto galvenais uzsvars darbā tiek likts uz kvalitatīvu apkalpošanu, kvalitatīvu apkopi un remonta darbiem. Subaru automašīnas sevi ir pierādījušas kā izturīgas, tādēļ tām nav nepieciešami lieli remonti, bet tie, kas ir jāveic, jāizdara labi. Uzņēmums sniegs kvalitatīvus pakalpojumus jau esošajiem klientiem un tiem, kuri nāks klāt no jauna.

Salonā savus nākamos īpašniekus gaida visi slavenās markas modeļi, tas ir – te pārstāvēts pilns šo automašīnu spektrs: Justy, Impreza, Forester, Legacy, Outback, Tribeca.

Zinošie un pieredzējušie salona konsultanti ir kompetenti iepazīstināt pircējus ar automobiļiem Subaru, palīdzēt izvēlēties piemērotāko komplektāciju, virsbūves krāsu un salona apdari, piedāvāt izmēģinājuma braucienu ar noskatīto automobiļa modeli un pēc vēlmes aprīkot to ar oriģinālo papildaprīkojumu. Salonā uz vietas iespējams noformēt izraudzītā automobiļa finansējumu, izvēlēties izdevīgākos apdrošināšanas nosacījumus un turpat saņemt līgumu ar līzinga devēju, un apdrošināšanas polisi.

Jaunajā salonā tiks tirgotas arī rezerves daļas un pieņemti servisa pieteikumi, kā arī turpat tiks nodrošināts kvalitatīvs serviss, kas aprīkots pēc rūpnīcas izgatavotāja tehniskajām prasībām.
Darbinieki ir izgājuši īpašu Subaru apmācību un ir kvalificēti speciālisti.

Bez tam autocentrā izvietota oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru noliktava, kurā regulāri tiek papildinātas nepieciešamo detaļu rezerves. AD REM Auto visiem interesentiem piedāvā arī SUBARU sporta programmas PRO DRIVE aksesuārus.

Autosalona priekšā izvietota ērta autostāvvieta un laukums, kur izstādīti mazlietoti dažādu marku automobiļi.
 
Visi komentāri
 
256994. viesis 14.maijs 2008 11:03
0 0 Atbildēt

a maajas lapa lieliskajiem tirgotaajiem-apkalpotaajiem ar ir, jeb standarta "underconstruction" ? :D :D :D :D :D

256997. viesis 14.maijs 2008 11:19
0 0 Atbildēt

Būs jāaizbrauc... Partnera serviss baigi nerullē. Pie tam cik saprotu ražotāja garantija saglabājas ja apkopes tiek veiktas citā servisā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti