Scania automobiļu karavāna Latvijā

 
Scania Latvia | 12.augusts 2013 7:06

No 2013. gada 20. – 29. augustam četrās Latvijas pilsētās viesosies Scania automobiļu karavāna, kuras ietvaros tiks prezentēts jaunais Scania Streamline modelis un otrās paaudzes EURO 6 motori, būs iespēja iepazīt Scania automobiļu priekšrocības testa braucienos.

Scania Baltic Caravan 2013 pasākums norisināsies četros posmos - 20. augustā Liepājā, Brīvības ielā 162 (laukums pretim Statoil), 22. un 23. augustā Rīgā, Tīraines ielā 13 (SIA Scania Latvia teritorija), 27. augustā Daugavpilī, Kraujas ielā 2 (T/C K-Rauta stāvlaukums), 29. augustā Valmierā, Valmieras novada Kocēnu pag. „Robežlejās” (SIA Scania Latvia Valmieras servisa teritorija).

Apmeklētāji aicināti ierasties no plkst. 10:00-17:00. Pasākuma apmeklētāju ērtībām iespējams rezervēt vēlamo testa brauciena veikšanas laiku pa tālruni 67066600 vai rakstot e-pastu info@scania.lv.
Pasākuma gaitā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt:

Scania Foto: Publicitātes foto

Jauno Scania Streamline, kas nodrošina 8% degvielas ietaupījumu. Ievērojamais degvielas ietaupījums ir panākts pateicoties otrās paaudzes Scania Euro 6 motoriem, Scania Active Prediction kruīza kontrolei, uzlabojumiem aerodinamikā, pārnesumkārbā un Scania retarderā.

Jaunie Streamline standartā ir aprīkoti ar Scania autoparka vadības sistēmu jeb FMS, kas attālināti ļauj sekot līdzi auto vadītāju braukšanas stilam, degvielas patēriņam, kravas auto atrašanās vietai kā arī attālināti lejupielādēt tahogrāfa datus. Caur FMS sistēmu ir iespējams ieplānot servisa apmeklējumus un servisam ir iespēja attālināti lejupielādēt visus bojājumu kodus, kas palielinās laiku, ko auto pavada uz ceļa un samazinās servisa apmeklējuma laiku.

Scania automobiļu klāstu darbībā. Apmeklētāju rīcībā 7 Scania spēkrati – R 450 Topline, R 500 Topline, R 440 Highline kravas vilcēji ar puspiekabēm, R 440 Topline tilpumkravu pārvadāšanai ar centrālasu piekabi, R 500 kokvedējs ar Jyki piekabi, G 440 8x4 pašizgāzējs, P 230 kravas furgons.

Testa braucienus būs iespējams veikt ar C, E kategorijas vadītāja apliecībām. Savukārt tie, kam B kategorijas vadītāja apliecība - noteikti vērts ierasties –
būs iespēja pievienoties testa braucienā Scania Latvia projektu vadītājiem, autoparku īpašniekiem - saviem uzticamajiem spēkratu vadītājiem.

Scania Latvia sniegto pakalpojumu klāstu. Jauno Scania autoparka vadības sistēmu, Scania servisa pakalpojumus un akciju piedāvājumus, Scania Finans līzinga un apdrošināšanas risinājumus.

Sadarbībā ar Bridgestone (Rīgas posmā, 22. un 23. augustā) uzzināt ekspertu viedokli par riepu nozīmīgo lomu ekspluatācijas izmaksu samazināšanā, pilnveidojot veiktspēju visā riepas kalpošanas ciklā un palīdzot paaugstināt produktivitāti.

Baudīt priekšnesumus, gardu maltīti, jauku gaisotni. Piedalīties loterijā ar iespēju laimēt dāvanas no Scania oriģinālās apģērbu un aksesuāru kolekcijas.

Scania Latvia šogad aprit 20 gadi, kopš tās darbības uzsākšanas Latvijā 1993. gadā. Šo gadu laikā ir pārdoti vairāk nekā 4000 Scania transportlīdzekļi, un šobrīd Latvijā katrs ceturtais kravas transportlīdzeklis ar pilnu masu virs 16 tonnām ir Scania.

Scania ir viens no pasaulē vadošajiem uzņēmumiem, kas ražo kravas automašīnas un autobusus smago kravu pārvadājumiem, kā arī motorus rūpniecības un kuģniecības vajadzībām. Papildus transporta risinājumiem Scania piedāvā arī finanšu un servisa pakalpojumus. Scania Latvia ir 100% Scania rūpnīcai piederošs uzņēmums, kas ir oficiālais Scania pārstāvis Latvijā. Kopumā Scania Latvia četros servisa centros Rīgā, Valmierā, Daugavpilī un Liepājā nodarbināti 116 darbinieki. Scania Latvia ir tirgus līderis kravas transporta segmentā ar motora jaudu virs 500 zirgspēkiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti