Scania laiž klajā jaunu kravas automašīnu sēriju (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Scania Latvia | 26.augusts 2016 12:32

Desmit gadu izstrādes rezultātā, reģionā ieguldot 20 miljardus SEK (2 miljardus EUR), Scania laiž klajā jaunu kravas automašīnu sēriju.

Ar jauno sēriju Scania paplašina pašreizējo piedāvājumu un tagad, pateicoties unikālajai modulārajai sistēmai, var piedāvāt visdažādāko veiktspēju, savienojamību un daudzpusīgus produktivitāti uzlabojošus pakalpojumus, kā arī ilgtspējīgus transportēšanas risinājumus, kas ir precīzi pielāgoti katrai klientu grupai plašajā transporta nozarē. Scania garantē, ka uzņēmuma klienti vienmēr varēs veikt savu darbu visilgtspējīgākajā un ienesīgākajā veidā neatkarīgi no pārstāvētās nozares un darbības jomas.

“Tas bez šaubām ir lielākais ieguldījums Scania 125 gadu pastāvēšanas vēsturē,” paziņoja Scania prezidents un izpilddirektors Henriks Henriksons. “Ar lepnumu varu teikt, ka mēs ar kolēģiem tagad prezentējam produktus un pakalpojumus, kas ievedīs Scania jaunā līmenī attiecībā uz tirgus daļu un ievedīs mūs tālu nākamajā desmitgadē.”

“Šodien mēs laižam klajā ne tikai jaunu kravas automašīnu klāstu, bet arī unikālu, ģeniālu ilgtspējīgu risinājumu kopumu tādu produktu un pakalpojumu formā, kurus Scania spēs piedāvāt kā pirmais uzņēmums nozarē – un es jūtu, ka varu to apgalvot ar pārliecību. Mēs cieši koncentrējamies uz savu galveno uzdevumu: piedāvāt saviem klientiem nepieciešamos līdzekļus, lai tie varētu gūt peļņu vissvarīgākajā – viņu pašu - biznesā.”

Jauno kravas automašīnu ražošana tiks uzsākta nekavējoties Scania montāžas rūpnīcā Soderteljē. Sākumā uzsvars būs uz transportlīdzekļiem un pakalpojumiem tālajiem pārvadājumiem, bet, arvien lielākam skaitam Scania rūpnīcu pielāgojoties jaunajai situācijai un rodot arvien jaunas iespējas, nepārtraukti tiks ieviesti citi jauninājumi.

“Aiz šīs sērijas slēpjas neiedomājami apjomīgs inženieru darbs,” uzsvēra Scania prezidents un izpilddirektors Henriks Henriksons. “Vispamanāmākie elementi, protams, ir jaunās kabīnes, bet īstā inovācija ir tā, ka mēs ieviešam jaunas tehnoloģijas, pakalpojumus un izpratni, kas palīdzēs klientiem pārskatīt savus izdevumus un ieņēmumus. Mūsu mērķis ir klientu spēja sasniegt ilgtspējīgu peļņu neatkarīgi no veicamā uzdevuma un darba apstākļiem. Mūsu klientu transportlīdzekļi vienmēr atspoguļo saikni ar plašāku ainu. Scania to nodrošina ar kvalitāti, pieejamību un fizisku vai savienotu pakalpojumu klāstu. Mūsu jaunais produktu un pakalpojumu klāsts maina priekšstatus par augstāko klasi kravas automašīnu nozarē.”

Scania jauno sēriju laidīs klajā vairākos posmos, koncentrējieties uz dažādām klientu grupām un ievērojot rūpīgi izplānotu grafiku. Sērijas laišana klajā tiks uzsākta pēc prezentācijas Eiropā, papildinot to ar citām iespējām klientiem, un tā noslēgsies ar vienlaicīgu produktu laišanu klajā ārpus Eiropas. Viens no manāmākajiem Scania uzlabojumiem ir dīzeļdegvielas patēriņa samazinājums par 5%, ko nodrošina uzlabotas piedziņas daļas un labāka aerodinamika.

Tuvākais mērķis ir ļaut 40 000 klientu un potenciālo klientu pašiem izmēģināt jaunos transportlīdzekļus tirdzniecības uzsākšanas ietvaros un iepazīstināt klientus ar visu Scania klāstu, kas aptver visu no ilgtspējības optimizācijas līdz finansēšanai, apdrošināšanai un apkopei. Citi kanāli ir interneta komunikācija, plašsaziņas līdzekļi un aptuveni 1700 Scania pārstāvju vairāk nekā 100 valstīs. Atklāšana norisinājās 23. augustā Parīzē aptuveni 1500 īpašo viesu klātbūtnē, kā arī to iespējams redzēt interneta vidē visā pasaulē.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Agrels 27.augusts 2016 12:00
3 2 Atbildēt

Nez vai par gulēšanas ērtībām ir labi padomāts?

w 29.augusts 2016 20:40
1 1 Atbildēt

Mums jau tadas nevajag jo nau kur braukt m musu celiem tas nau domatas .

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti