Šonedēļ 100 drosmīgākie industriālās tehnikas operatori sacenšas “Latvijas Operatoru sacensībās 2016”

 

Foto: Publicitātes attēls

SIA Witraktor | 6.septembris 2016 9:00

No 05. līdz 09. septembrim Mārupē, pie Caterpillar® pārstāvja SIA Witraktor, norisinās septītās „Latvijas Operatoru sacensības”, kur 100 drosmīgākie industriālās tehnikas operatori sacenšas par čempiona titulu un braucienu uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Malagā, Spānijā.

Pusfinālos no pirmdienas līdz ceturtdienai tiks noskaidroti 12 finālisti, kuri piektdien, 09. septembrī, cīnīsies par galvenajām balvām. Katram dalībniekam jāveic trīs uzdevumi ar dažādām Cat® tehnikas vienībām un intriģējošiem nosaukumiem: „Gredzenu pavēlnieks” - ar universālo iekrāvēju 434F2, „Grade Control” - ar hidraulisko ekskavatoru 323FL un „Cat® Stafete” - ar teleskopisko iekrāvēju TH407C, mini ekskavatoru 302.4D un kompaktiekrāvēju 242D.

Katra pusfināla trīs labākie kvalificējas finālam, kur viņus gaidīs vēl jaudīgāki uzdevumi: „Veiklais baļķis” ar frontālo iekrāvēju 966M, „CATBOLS” ar riteņu ekskavatoru M318F un „Grade Control-2” ar hidraulisko ekskavatoru 323FL. Tiesneši vērtē gan uzdevuma izpildes laiku (ātrumu), gan kvalitāti – piemēram, soda punkti tiek piešķirti ne tikai par kļūdām uzdevuma izpildē vai trases aprīkojuma bojāšanu, bet arī par darba drošības noteikumu pārkāpumiem.

SIA Witraktor mārketinga pārstāve Elīna Avota stāsta: „Caterpillar® pasaulē traktortehnikas operatoru sacensības tiek dēvētas par „Sīvāko cīņu pasaulē” – jo tā ir cīņa katram pašam ar sevi, savu spēju un zināšanu pārbaude. Ar šīm sacensībām mēs vēlamies uzsvērt, ka tehnikas Operators – tā ir nopietna profesija, kur nepieciešama gan kvalifikācija, gan talants.

Ikdienā reti kurš operators strādā ar vairākām atšķirīgām tehnikas vienībām, parasti tomēr ir zināma specializācija. Un katru gadu sacensībās mēs vēlamies parādīt jaunākās Cat® tehnoloģijas. Tādēļ vismaz daļai operatoru nākas startēt ar viņiem līdz šim neierastiem Cat® tehnikas modeļiem, vai pat tādiem, kurus viņi izmēģina pirmo reizi mūžā. Tu iekāp kabīnē, Tev parāda, ko ar katru vadības ierīci var paveikt, un… aaaaiziet! Tieši tādēļ arī par Talantu ir šis stāsts. Un vēl tas ir stāsts par vīriem, kam eļļa tek dzīslās - tā ir Aizraušanās, Apsēstība ar tehniku, tas ir Azarts, un tas ir Dzīvesveids!

Mēs dodam operatoriem iespēju reizi gadā atlikt ikdienas rūpes, ļauties izaicinājumam, satikt amata brāļus un līdzīgi domājošos. Viss notiek lauka apstākļos - dubļos un putekļos, taču tieši vienkāršības un demokrātiskās atmosfēras dēļ šīs sacensības ir operatoru vidū iecienītas un ļoti sirsnīgas. Kurš šogad iegūs galveno balvu un dosies uz Spāniju pie …traktoriem? Intriga saglabāsies līdz pat fināla apbalvošanas ceremonijai!”

„Latvijas Operatoru sacensību 2016” galvenās balvas – ceļojumus uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Spānijā fināla pirmo trīs vietu ieguvējiem un pirmās vietas ieguvēja uzņēmumam nodrošina SIA Witraktor.

Papildus balvas finālistiem nodrošina SIA Witraktor sadarbības partneri un atbalstītāji – piemēram, Cat® Phones Baltic dāvinās fināla otrās un trešās vietas ieguvējiem Cat® B30 mobilos tālruņus, bet sacensību uzvarētājam - jauno Cat® S60 viedtālruni ar termokameru. Fināla uzvarētāji saņems balvas arī no STARCO Eastern Group, operatoru skolas SIA 537 un BMW Motorrad Latvija.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti