Jaunais Volkswagen Crafter piedzīvo debiju Hanoveres izstādē (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

Volkswagen Baltic States | 12.septembris 2016 14:10

Jaunais Crafter ar maksimālo kravnesību 5,5 tonnas, palielinātu 18,4 m3 plašu kravas telpu un pārsteidzošu piedziņas veidu un atvasinājumu daudzveidību piedāvā funkcionālus risinājumus ikdienas lietošanai, kas atbilst klientu prasībām individuālām transportēšanas vajadzībām visās darbības jomās.

Jaunais Crafter ir aprīkots ar pilnībā pārstrādātu šasiju un elektromehānisko stūres iekārtu, uzticamiem, ekonomiskākiem un optimizētiem dzinējiem gan gariem pārbraucieniem, gan braukšanai pilsētas satiksmē, labi pārdomātiem risinājumiem kravas iekraušanai, praktiskām sagatavēm pārveidojumu uzstādīšanai, ergonomisku autovadītāja darba vidi un ārkārtīgi plašu autovadītāja palīgsistēmu klāstu.

Jaunajam Crafter tiek piedāvāts ārkārtīgi plašs atvasinājumu klāsts, tostarp augstas kravnesības versijas. Jaunais Crafter furgona un Kombi versijā ir pieejams dažādos garumos (5986 mm, 6836 mm vai furgona versijā arī 7391 mm) un augstumos (2355 mm, 2590 mm vai furgona versijā arī 2798 mm). Papildus tam ir pieejami arī atvērta tipa varianti vienkabīnes vai dubultās kabīnes versijā ar dažādiem garumiem un pārveidošanas iespējām, piemēram, pikapa vai minivena virsbūve.

Īpaši praktiskā ziņā Jaunais Crafter pārsteidz ar izcilu funkcionalitāti, izsmalcinātu sagatavi izmantošanai dažādos veidos un optimizētiem izmēriem: priekšējo riteņu piedziņas versijā tiek piedāvāta maksimāli plaša kravas telpa ar 18,4 m3 ietilpību un pilnu masu no 3,0 līdz 4,0 tonnām. Kravas telpas platums starp riteņu arkām ir 1380 mm, bet maksimālais kravas nodalījuma garums ir 4855 mm, kas ir labākie rādītāji klasē. Iekraušanu jaunajā Crafter atvieglo slīddurvju 1311 mm atvērums, minimālais sliekšņa augstums 570 mm priekšējo riteņu piedziņas versijās un papildaprīkojumā pieejams aizmugurējo durvju 270° atvērums. Jaunais Crafter piedāvā ģeniālu risinājumu kravas nostiprināšanai: kravu vistiešākajā nozīmē var nostiprināt „no visām pusēm“. Stiprinājumu sliedes patentētu profilu formā ir iebūvētas sānu sienās, starpsienā, jumtā un grīdā.

Tāpat ir optimizēta autovadītāja darba vides ergonomika. Papildaprīkojumā pieejamajam ergonomiskajam sēdeklim ir iespējams pasūtīt trīs dažādus variantus ar AGR (Muguras veselības organizācijas) zīmogu, regulējamu muguras balstu un masāžas funkciju. Jaunā Crafter standartaprīkojumā ir iekļauti elektriski vadāmi logi, centrālā atslēga ar bezvadu tālvadības sistēmu un praktiski ergonomiski veidoti uzglabāšanas risinājumi mobilajam tālrunim, klēpjdatoram un planšetdatoram.

Jaunajam Crafter pieejamās autovadītāja palīgsistēmas piedāvā papildu komfortu un saistītas drošības priekšrocības. Pateicoties elektromehāniskajai stūres sistēmai, kas šajā klasē ir pieejama pirmo reizi, jaunais Crafter piedāvā ārkārtīgi plašu klāstu aktīvo autovadītāja palīgsistēmu, piemēram, joslas saglabāšanas palīgsistēmu, parkošanās palīgsistēmu un piekabes palīgsistēmu, kas palīdz vadīt piekabi. Citas palīgsistēmas, no kurām dažas ir pieejamas papildaprīkojumā, ir adaptīvā kruīza kontrole ACC, avārijas bremzēšanas palīgsistēma, standartaprīkojumā iekļautā automātiskā pēcsadursmes bremzēšanas palīgsistēma, sānvēja palīgsistēma, kas arī ir standartaprīkojums, autovadītāja brīdināšanas sistēma, automātiskā tālo gaismu palīgsistēma un daudzas citas.
Pieejamo pasīvās drošības sistēmu vidū papildus priekšējiem, sānu un galvas gaisa drošības spilveniem autovadītājam un blakussēdētājam ir pieejama atpakaļskata kamera, aizmugurējās satiksmes uzraudzības funkcija un uz sensoriem balstīta sānu aizsardzības sistēma, kas īpaši izstrādāta jaunajam Crafter.

Uzlabotie Euro 6 dzinēji, kuru pamatā ir modulārā dīzeļdzinēju platforma MDB, ir īpaši pielāgoti jaunajam Crafter, ņemot vērā komerciālo transportlīdzekļu izturības prasības. Tie ir ļoti uzticami dzinēji, kas paredzēti gan īsiem, gan gariem pārvadājumiem. 2,0 l dzinējs EA 288 Commercial, kas pielāgots jaunajam Crafter, Euro 6 tirgos ir pieejams komplektācijā ar priekšējo riteņu piedziņu trīs dažādās jaudas versijās: 75 kW (102 ZS), 103 kW (140 ZS) vai kā BiTurbo TDI ar 130 kW (177 ZS) jaudu. Jaunā Crafter priekšrocības ir arī izturība, zemas nolietošanās, apkopes un remonta izmaksas, kas kopumā pozitīvi ietekmē kopējās ekspluatācijas izmaksas visa automobiļa dzīves cikla garumā.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Volkswagen Baltic 14.septembris 2016 10:08
1 0 Atbildēt

Jaunais Crafter būs pieejams ar jaunu 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu gan priekšpiedziņas, aizmugures piedziņas, kā arī 4MOTION pilnpiedziņas automobiļiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti