“Latvijas Operatoru sacensībās 2016” par čempionu kļūst Vitālijs Gurskis no SIA “Saldus Ceļinieks” (+ video;foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

RUN Marketing | 13.septembris 2016 14:08

No 05. līdz 09. septembrim Mārupē, pie Caterpillar® pārstāvja SIA Witraktor, norisinājās septītās „Latvijas Operatoru sacensības”, kur industriālās tehnikas operatori sacentās par čempiona titulu un braucienu uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Malagā, Spānijā. Finālā vislabāko rezultātu trīs uzdevumu kopvērtējumā uzrādīja un par uzvarētāju kļuva SIA „Saldus Ceļinieks” operators Vitālijs Gurskis.

Četros pusfinālos no pirmdienas līdz ceturtdienai katram dalībniekam bija jāveic trīs uzdevumi ar dažādām Cat® tehnikas vienībām un intriģējošiem nosaukumiem: „Gredzenu pavēlnieks” - ar universālo iekrāvēju 434F2, „Grade Control” - ar hidraulisko ekskavatoru 323FL un „Cat® Stafete” - ar teleskopisko iekrāvēju TH407C, mini ekskavatoru 302.4D un kompaktiekrāvēju 242D.

Finālam kvalificējās un cīņu par balvām turpināja: 1.pusfinālā: Oskars Lācis (SIA "Limbažu Melio"), Guntars Sevostjanovs (PS „BKT”) un Nauris Drelnieks (SIA „Rīgas Ūdens”); 2.pusfinālā: Normunds Švābs (SIA „Norma S”), Jānis Kļaviņš (PS „BKT”) un Artis Sūniņš (SIA "RERE VIDE"); 3.pusfinālā: Gatis Vilmanis (SIA "CEMEX"), Artjoms Mihailovs (SIA „Tilts”) un Gatis Auželis (SIA „Mans”); 4.pusfinālā: Mārtiņš Vilmanis (SIA "SC Kuldīga"), Vitālijs Gurskis (SIA "Saldus ceļinieks") un Kaspars Helvigs (SIA "SC Kuldīga").

Piektdien, 09.septembrī, finālistiem bija jāveic jau citi trīs uzdevumi: „Veiklais baļķis” ar frontālo iekrāvēju 966M, „CATBOLS” ar riteņu ekskavatoru M318F un „Grade Control-2” ar hidraulisko ekskavatoru 323FL.
Šo uzdevumu kopvērtējumā vislabākos rezultātus uzrādīja uzņēmuma SIA „Saldus Ceļinieks” operators Vitālijs Gurskis, tā iegūstot godalgoto pirmo vietu un „Latvijas Operatoru sacensību 2016” galveno balvu – ceļojumu uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Spānijā divām personām pats sev, kā arī - ceļojumu uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Spānijā divām personām - savam uzņēmumam. Otrajā vietā palika uzņēmuma SIA „Norma S” operators Normunds Švābs, trešajā vietā – SIA „Tilts” operators Artjoms Mihailovs, kuri katrs balvā ieguva ceļojumu vienai personai uz Caterpillar® MDLC Demonstrāciju centru Spānijā.

Kausu vietā fināla uzvarētāji saņēma arī speciāli šim pasākumam izgatavotās, tradicionālās „Latvijas Operatoru sacensību” uzvarētāju balvas - īpašā Caterpillar® buldozera kāpurķēdes trijstūra atveidojumu metālā, nokrāsotu zelta, sudraba un bronzas krāsās.

Papildus balvas finālistiem nodrošināja sacensību atbalstītāji – Cat® Phones Baltic dāvināja fināla otrās un trešās vietas ieguvējiem Cat® B30 mobilos tālruņus, bet sacensību uzvarētājam - jauno Cat® S60 viedtālruni ar termokameru. Balvas pasniedza arī STARCO Eastern Group, operatoru skola SIA 537 un BMW Motorrad Latvija.

SIA Witraktor mārketinga pārstāve Elīna Avota stāsta: „Šīs bija jau septītās „Latvijas Operatoru sacensības” un šogad tām pieteicās rekordliels dalībnieku skaits – 108 industriālās tehnikas operatori, kuri pārstāvēja pavisam 65 Latvijas uzņēmumus. Katru gadu dalībnieku vidū ir gan pieredzējuši operatori un mūsu sacensību „veterāni”, kuri nav izlaiduši nevienas „Latvijas Operatoru sacensības”, gan arī tādi operatori, kas piedalās pirmo reizi – piemēram, šī gada trešās vietas ieguvējs Artjoms Mihailovs, kuram jau iekļūšana finālā esot bijis negaidīts notikums.

Lielā operatoru un uzņēmumu atsaucība šogad tikai apstiprina to, ko mēs jūtam jau kopš pirmajām sacensībām 2008.gadā – šis ir ilgi gaidīts un operatoru vidē iecienīts pasākums, kur šķiet, svarīgs ir ne tikai iegūtais rezultāts, bet pati piedalīšanās, ļaušanās izaicinājumam un sacensību gars. Ceram, ka arī šogad tā bija vērtīga pieredze un patīkams piedzīvojums visiem dalībniekiem - neatkarīgi no uzrādītajiem rezultātiem. SIA „Witraktor” vārdā vēlos pateikties arī visiem 65 uzņēmumiem, kuri bija gatavi burtiski „izraut” savus operatorus no objektiem aktīvās sezonas laikā un dot viņiem iespēju pārbaudīt sevi šajā sīvākajā cīņā pasaulē!”

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti