Renault Trafic Spaceclass ierodas uz Kannu filmu festivāla sarkanā paklāja (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Jānis Tamužs | 16.maijs 2017 14:07

Renault pievieno TRAFIC SpaceClass luksusa mikroautobusu klāstam profesionālajiem un privātajiem klientiem ar ietilpību līdz pat deviņām vietām.

Renault TRAFIC SpaceClass debitē kā transporta līdzeklis Kannu filmu festivāla klientiem un VIP personām.

Kannas, Francija – Renault jaunā auto – TRAFIC SpaceClass – debija notikusi 70. Kannu Starptautiskajā filmu festivālā.

TRAFIC SpaceClass ieved Renault luksus mikroautobusu tirgū. Modeļa nosaukums “TRAFIC SpaceClass” norāda uz auto salona plašumu un komfortu.

“TRAFIC SpaceClass ir pilnīgi jauns produkts, kas piepilda klientu vēlmes šajā automašīnu klasē piedzīvot pašu labāko braukšanas un komforta pieredzi. Mēs izvēlējāmies Kannu filmu festivālu kā šīs luksus automašīnas debiju, lai parādītu tā funkcionalitāti ievērojamu cilvēku un uzņēmēju transportēšanās uz lidostu.” Ašvani Gupta, Renault – Nissan vieglo komerciālo transporta līdzekļu nodaļas vecākais viceprezidents un globālais vadītājs.

Ar deviņām pasažieru vietām TRAFIC SpaceClass ļauj lepoties ar mikroautobusiem neraksturīgu plašumu un komfortu. Otrās un trešās rindas sēdekļu un rokturu modulārais dizains atļauj vairāk kā 50 konfigurācijas, kas ir unikāla priekšrocība mikroautobusu segmentā. Katram pasažierim ir iespēja izbaudīt augstākā līmeņa komfortu ar aptumšotiem aizmugurējiem logiem, regulējamu gaisa kondicionēšanu, individuāli pieejamām LED lasīšanas gaismām un ekskluzīvu ādas salona apdari (pieejama, atkarībā no versijas). Ar “Signature Pack” versiju TRAFIC SpaceClass pārvēršas pārvietojamā birojā ar grozāmajiem sēdekļiem un noņemamu centrālo virsmu, kas satur vairākas glabāšanas vietas. Visas versijas ir aprīkotas ar 200V kontaktiem un USB portiem elektronisku ierīču un klēpjdatoru lādēšanai.

Priekšējā panelī atrodama virkne ar praktiskām un izteiksmīgām detaļām, iekļaujot stūri ar ādas pārvalku, virkni glabāšanas vietām un melnām un hromētām ieliktņiem. Uz 7 collu lielā ekrāna ir redzama MediaNav Evolution navigācijas sistēma, R-Link Evolution ar Android Auto, kā arī atpakaļskata kamera (atkarībā no versijas).
No ārpuses TRAFIC SpaceClass acumirklīgi izceļas ar savu priekšējo gaismu izskatu, hromētu radiatora resti, krāsotiem buferiem, kā arī ar SpaceClass logo uz priekšējā spārna, ekskluzīvu Comet Gray krāsu, neskaitāmām melni spīdošām detaļām un 17 collu diskiem ar dimanta efektu (atkarībā no versijas).

TRAFIC SpaceClass tēmē uz profesionāliem pasažieriem, neatkarīgi no viņu ceļojuma ilguma. Tas ir arī daļēji pielāgots uzņēmumiem un viesnīcām, kas organizē transportu no un uz lidostām un vilcienu stacijām. Jaunais luksus klases mikroautobuss ir ideāli piemērots taksi braucējiem vai citiem šoferiem, kuru galvenais uzdevums ir pasažieru pārvadāšana. TRAFIC SpaceClass būs noderīgs arī privātajiem klientiem, kā piemēram, ģimenēm, kuras meklē plašu salona izmēru un pielāgojamību.

2017.gada septembrī TRAFIC SpaceClass parādīsies Eiropas galvenajos tirgos.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
asd 16.maijs 2017 19:57
5 2 Atbildēt

Pārklāj to amerikāni kaut ar zeltu, vemšanas sajūtu no vizināšanās tajā nevadāmajā plostā tas nemazinās. Cik lielu dotāciju Trumps dod uz busiem?

viencexperc 16.maijs 2017 19:14
4 11 Atbildēt

Cik maz vajag nabaga eiropas komunistiem, lai pieliktu bikses no laimes. Civēki pieraduši pie vw skārda bundžas, jau nemaz nezin, kas ir komforts.

Amerikāņu busi bomžu komplektācijā ir labāk aprīkoti.

i.wheelsage.org/pictures/chev...platinum_4.jpg

Bet ja vēl dārgāku kaut ko sataisa

www.roadsmile.com/images/chevro...ress_key_8.jpg

juriz 18.maijs 2017 9:07
2 0 Atbildēt

Vispār jau Chevrolet Express bāzīte izskatās šādi

chevrolet-express.ru/files/fasteng.../file2-268.jpg

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 12

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti