TRAFIC SpaceClass: jaunā Renault atpūtas telpa uz riteņiem (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Jānis Tamužs | 30.jūnijs 2017 15:38

Renault mērķē uz jaunu tirgus segmentu, pasažieru pārvadājumiem. Ceļš uz šo mērķi tiek aizsākts ar jaunas automašīnas radīšanu: Trafic SpaceClass.

Trafic SpaceClass var pārvadāt līdz pat deviņiem cilvēkiem. Mašīna radīta, lai apmierinātu to privāto un biznesa klientu vajadzības, kuri meklē maksimālu komfortu salonā – lietošanas ērtībām automašīnai ir moduļu izkārtojums. Trafic SpaceClass ir unikāls transportlīdzeklis ar elegantu dizainu un plašu, izsmalcinātu interjeru.

Trafic SpaceClass būvēta Renault Sandouville rūpnīcā, un tā izplatīšana visos Eiropas galvenajos tirgos ir paredzēta sākot no 2017. gada septembra,

Izteiksmīgs virsbūves dizains

Automašīna ir vadošo dizaina nianšu etalons - Trafic SpaceClass ir jauni L-formas gaismekļi (ar LED dienas gaitas gaismu), kā arī 17 collu vieglmetāla diski ar dimanta efektu un SpaceClass logotips uz priekšējiem spārniem.
Melni tonēti logi un melna satīna apdare (ārējie atpakaļskata spoguļi, durvju rokturi, apakšējā sānu aizsardzība, bagāžas nodalījuma rokturis, reģistrācijas numura gaismas lentes) nodrošina Trafic SpaceClass atšķirīgo un pievilcīgo dizainu.

Visbeidzot, Trafic SpaceClass piedāvā jaunu ārējās virsbūves krāsu - Comet Grey. Metāliskā krāsa piešķir automašīnai vienkāršu, bet elegantu tēlu.

Trafic Space Class piemīt pieklusināts salona dizains ogļu melnos toņos. Jauno salona apdare un jumta logi, ādas apdare un stūres rats ar tonētu hroma krāsas ieliktni, hromēts un spīdīgi melns ieliktnis vadības panelī, melni grīdas paklāji un grīdas apdare, alumīnija apdare.

Modulārs izkārtojums un plašums

Ar vairāk nekā 50 iespējamām konfigurācijām (no 2 līdz 9 sēdvietām), Trafic SpaceClass piedāvā lielāku individualizēšanas funkciju klāstu nekā jebkurš cits šīs klases transportlīdzeklis. Tas tiek panākts ar uz bīdāmām sliedēm novietotajiem beņķiem - tie ir noņemami vai grozāmi, lai nodrošinātu maksimālu individualizāciju.

Pieejami līdz pat sešiem sēdekļiem, kas vērsti viens pret otru, aizmugures pasažieru telpā, kas aprīkota arī ar diviem soliem.
"Signature" versija (2-7 sēdvietas) Trafic SpaceClass kļūst par patiesu atpūtas telpu uz riteņiem ar noņemamu bīdāmu centrālu galdu, daudziem glabāšanas nodalījumiem un grozāmiem sēdekļiem, kas paredzēti, lai pasažieri varētu sēdēt “aci-pret-aci”.

"Escapade" Trafic SpaceClass versija (no 2 līdz 8 sēdvietām) paredzēta ceļotājiem un piedzīvojumu meklētājiem – tajā ietilpst kušetes konfigurācija līdz pat 1,90m garumā ar vietu diviem cilvēkiem.

Transportlīdzeklis biznesa un privātiem klientiem

Trafic SpaceClass ir jauns Renault modelis, kas apmierinās gan biznesa, gan privātpersonu vajadzības.
Taksometru operatori, transporta uzņēmumi, viesnīcas, tūrisma aģentūras un citi novērtēs pārdomāto dizainu, kas atbilst viņu klientu vēlmēm un prasībām. Automašīna ir lieliski piemērota uzņēmējiem, kas parasti ceļo biznesa klasē – tā nodrošinās komfortu ar moduļu izkārtojumu un vairāk sēdvietas.

Šis modelis ieinteresēs arī privātos klientus, piemēram, ģimenes, kurās ir vairāk nekā divi bērni un kur nepieciešams daudz vietas un praktisks dizains, vai piedzīvojumu meklētājus, kuri vēlas izbaudīt komfortu ceļojot.

Tas domāts ikvienam, kurš meklē transportlīdzekli ar smalki izstrādātu, elegantu, atšķirīgu, bet pieklusinātu dizainu.

Trafic SpaceClass piedāvā divus garumus (L1, L2) un unikālu, plašu pasažieru telpu ar platām durvīm – “easy-entry” funkcija vēl ērtākai pieejamībai.

Automašīnā paredzēts pārvadāt līdz pat deviņiem cilvēkiem un tā piedāvā arī plašu bagāznieku: no 550 dm3 līdz 1000 dm3 L1 un no 890 dm3 līdz 1800 dm3 L2. Ja visi sēdekļi tiek izņemti, Trafic SpaceClass maksimālā bagāžnieka ietilpība sasniedz 6m3 L2.

Komforts un tehnoloģijas

Trafic SpaceClass funkcionālais salons tika veidots, lai maksimāli palielinātu komfortu uz ceļa jebkādos ceļojuma apstākļos - gan ģimenes, gan biznesa vajadzībām – ar augstu vadītāja pozīciju un ergonomiskiem, apsildāmiem ādas sēdekļiem priekšā. Automašīna ietver arī intuitīvas multimediju sistēmas R-LINK Evolution vai Media Nav Evolution, kas ir pieejamas, izmantojot iebūvētu 7 collu ekrānu, kā arī ierakstu veikšanas iespējas, klimata kontroli utt..

Trafic SpaceClass piedāvā ērti lietojamas tehnoloģijas:
- 2 multimediju navigācijas sistēmas;
- atpakaļgaitas kamera pakalpojumā MediaNav Evolution,
- viedtālruņu replikācija (Android Auto jaunajā R-Link Evolution);
- Bluetooth un MP3 savienojamība
- automātiskā gaisa kondicionēšana kabīnē

Maksimālam pasažieru komfortam, Trafic SpaceClass ir ergonomiski sēdekļi vai beņķī ar vairākiem regulējumiem elementiem (muguras, roku balstu...).

Tas ietver arī atsevišķas funkcijas, piemēram, sešas LED lasīšanas gaismas, kā arī 220 V un 12 V ligzdas, divus USB portus, lai uzlādētu jebkuru elektronisko ierīci, klēpjdatoru, planšetdatoru, tālruni utt.

Pasažieru telpa rada privātā kabineta sajūtu, kurā pasažieri var pilnīgi komfortabli strādāt aiz tonētiem logiem, pateicoties gaisa kondicionēšanas pastiprinātājiem un apkurei, kas regulējama no pasažieru telpas (un aktivizējama no kabīnes).

Trafic SpaceClass ir pieejams ar Twin-Turbo Energy 1.6 dCi 125 un Energy 1.6 dCi 145 dzinējiem, kas atbilst Euro 6 prasībām un saskaņotas ar 6 ātrumu manuālo pārnesumkārbu.

Trafic SpaceClass pirmo reizi tika prezentēts 70. Kannu starptautiskajā filmu festivālā. Pateicoties slavenajam "Renault, Cannes Festival, Official Partner", vairākas pasaulē atpazīstamas slavenības līdz sarkanā paklāja pakājei tika nogādātas tieši ar Renault Trafic SpaceClass.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 1.jūlijs 2017 9:28
4 0 Atbildēt

Visērtākie busi ir amerikāņiem.

viencexperc 1.jūlijs 2017 9:31
3 0 Atbildēt

Labāk rūpniecības ražoto tonējumu, nekā apkarināt ar visādiem sūdiem -

ozon-st.cdn.ngenix.net/multimedia/au...1011998349.jpg

Abavnieks 30.jūnijs 2017 20:38
2 2 Atbildēt

Šķiet, ka varētu būt labs auto izbraukumiem, atpūtai un ceļošanai! Vēlmi pamēģināt un varbūt pirkt nokauj divas lietas: melna salona apdare - neesmu kurmis, kurš aiz tonētiem stikliem, melnā salonā cenšas paslēpties citu skatieniem, jo laikam pašam kauns par sevi. Otrkārt: jebkurai kaut cik modernai mašīnai jābūt pieejamai ar automātisko ātrumkārbu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti