Jau nākamgad - "Fendt" piesaka elektrisku traktoru (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.novembris 2017 10:24

Vācijas kompānija "Fendt", kas specializējas lauksaimniecības tehnikas ražošanā, nākamgad laidīs klajā kompaktu elektriskās piedziņas traktoru ar 68 Zs jaudu.

"Fendt e100 Vario" šobrīd skatāms "Agritehnica" izstādē Hanoverē, taču jau nākamgad tas, sākumā ierobežotā skaitā un iepriekš izvēlētām saimniecībām, uzsāks ceļu pie lauksaimniekiem.

Zināms, ka elektriskais traktors attīsta 68 Zs, bet strāvas krājumu, ja akumulatori pilnībā uzlādēti, pietiks piecām motorstundām.

Ražotājs norādījis, ka akumulatorus līdz 80% var uzlādēt 40 minūšu laikā. Traktors apgādāts ar divām pieslēgvietām elektrisko ierīču darbināšanai, kā arī standarta jūgvārpstu dažādai uzkarināmai tehnikai. Akumulatoram ir Boost funkcija, kas īslaicīgi mobilizē 150 kW jaudu.

Elektriskā traktora cenu ražotājs vēl nenosauc.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 16.novembris 2017 11:36
11 3 Atbildēt

ja akumulatori pilnībā uzlādēti, pietiks piecām motorstundām

---------------------

Nu piseC pilnīgākais!!! Tie friči ģerevņā nav bijuši tā pat kā te lielākā daļa Lielpicānu??!!

Ja ir cilvēcīgi laika apstākļi zemnieks rukā no tumsiņas līdz tumsiņai un vēl mazliet! Gulēt nav laika, a šie 5 motostundas!! Zemnieks guļ tad kad līst vai snieg un tas ir viss.

DALJNOBOJS 16.novembris 2017 11:32
10 0 Atbildēt

Darbam telpās siltumnicas n angāros-noliktavās baigi forši nav izplūdes gazu un lieka trokšņa, bet uz lauka gan tāds ar savām 5 motorstundām un dārgo cenu nevienam nav vajadzīgs.

Būtu interesentāk, ja tukšos aķus varētu pamainīt pret uzlādētiem.

Kaukur neta dziļumos bija video (necaru atrast) ar paštaisītu elektro Belarusu, kas apkalpoja kūtis

as 16.novembris 2017 10:44
6 2 Atbildēt

Kāpēc katrs elektroverķa ražotājs ražo savu elektrības rozeti? Kāpēc neizmanto parastās 220V/380V rozetes, tādējādi ieekonomējot līdzekļus izstrādei sev un lietotājiem? Kas tajos vismaz 2 elektroauto rozešu standartos ir tik nepieciešams ielikts, ka jāražo tieši tādas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti