Latvijā ierodas uzticamais ģimenes auto Caddy Family 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 26.jūlijs 2018 12:04

Uzlabotais Euro 6 dzinējs, automātiskā DSG kārba, līdz pat 150 ZS jauda un īpaši ģimenēm radīts aprīkojums – tas ir jaunais un uzticamais Volkswagen Caddy Family.

Nosaukums runā pats par sevi – drošību garantēs gaisa drošības spilvens gan vadītājam, gan blakussēdētājam,  savukārt komfortu nodrošinās kruīza kontrole un gaisa kondicionēšanas sistēma. Neizpaliks arī mobilā telefona sagatave, un vienmēr uzticams sabiedrotais būs pilna izmēra rezerves ritenis.

Atvēsināties karstās vasarās un nenosalt bargās ziemās

Jaunais Caddy Family ir ar automātisko divsajūgu kārbu un pieejams divos izpildījumos - ar 150 ZS un 102 ZS dzinējiem. Modelis bāzes aprīkojumā piedāvā pārdomātu eksterjeru: elektriski regulējamus un apsildāmus ārējos atpakaļskata spoguļus un apsildāmu aizmugures stiklu, kā arī regulējamu salona apsildi, kas ļaus siltumā un ar komfortu pārvietoties aukstās ziemās. Savukārt siltumu aizturošs priekšējais vējstikls glābs karstajās vasaras dienās, par kuru trūkumu šogad nevaram sūdzēties.

Kā radīts garākiem ģimenes izbraucieniem

Šovasar Latviju daba lutina ar neierasti siltiem laikapstākļiem, un šis laiks noteikti jāizmanto kādam ģimenes izbraucienam. Šādos braucienos, kuros līdzi nereti dodas arī mazāki ceļotāji, lieti noderēs ar funkcionālu aprīkojumu papildināts auto - multifunkcionāls borta dators, četru skaļruņu radio un 12 voltu pieslēgligzda bagāžas nodalījumā, kā arī citi papildinājumi – ļaus bez bažām doties garākos izbraucienos. Auto kravas ietilpība – vairāk nekā 3000 litri - nesagādās raizes arī tiem, kas vēlēsies paņemt līdzi teltis un guļammaisus laiskai vai aktīvai atpūtai pie dabas.

Drošība pirmajā vietā – to zina arī Caddy Family ražotāji, tāpēc drošības aprīkojuma jomā piedāvā pretaizdzīšanas signalizāciju, gaisa drošības spilvenu vadītājam un blakussēdētājam, elektronisko stabilitātes programmu ESP, kā arī automātisko pretatpakaļripošanas sistēmu un centrālo atslēgu ar tālvadību. Piedāvājumā iekļauta arī 4 gadu vai 120 000 km nobraukuma garantija.

Tērauda rezerves ritenis un trīszonu gaisa kondicionētājs

Bez jaunā Caddy Family Latviju sasnieguši arī uzlabotie Multivan Family, Caddy Profi un Transporter Profi. Papildinātais Multivan Family priecēs ar multifunkcionālu displeju (borta dators), plašu pasažieru ietilpību - 7 sēdvietas (2 atsevišķi pagriežami sēdekļi otrajā rindā), kruīza kontroli un trīs zonu gaisa kondicionētāju Climatronic ar atsevišķu regulēšanas iespēju pasažieru salonā. Vecākiem un mazajām atvasēm ērti būs bērnu sēdekļu ISOFIX stiprinājumi pasažieru salona sēdekļiem, vienmēr droši justies ļaus tērauda rezerves ritenis.

Caddy Profi un Transporter Profi – darbīgai ikdienai

Tie ir Caddy Family strādīgie kolēģi – Caddy Profi  un Transporter Profi. Interesenti var izvēlēties starp Caddy Kasten Profi ar kravnesību 658 kg, Caddy Kombi Profi ar 688 kg kravnesību vai Transporter Kasten Profi unTransporter Kombi Profi ar kravnesību attiecīgi 798 kg un 815 kg. Visi šie modeļi ved sev līdzi elektriski vadāmus vadītāja un blakussēdētāja durvju stiklus, elektriski regulējamus un apsildāmus arējos atpakaļskata spoguļus un gaisa kondicionēšanas sistēmu. Čaklie šoferi priecāsies arī par  slēdzamu un apgaismojamu cimdu nodalījumu, pretaizdzīšanas signalizāciju un pilna izmēra rezerves riteni.  Bet vienmēr atmosfērisku un muzikālu ikdienu sarūpēs divu skaļruņu sistēma, un ērtas iekāpšanai būs aizmugurējās divviru durvis (asimetriski sadalītas) ar logiem. Piedāvājumā iekļauta 4 gadu vai 120 000 km nobraukuma garantija.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.jūlijs 2018 15:27
2 0 Atbildēt

Kāpēc multivanu nenosauca - "VW Transporter Family"?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti