Latvijā ieradies jaunais MAN TGE mikroautobuss (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Avar Auto | 11.oktobris 2018 15:52

2018. gada 4. oktobrī ar svinīgu pasākumu oficiāli tika prezentēts jaunais MAN TGE mikroautobuss MAN Truck & Bus servisa centrā “Avar Auto”, Jaunmārupē.

Jaunā MAN TGE prezentācija noritēja zem saukļa “Īstiem profesionāļiem!”. Pasākuma ietvaros klientiem bija iespēja pirmoreiz Latvijā klātienē apskatīt MAN TGE modeļa pasažieru versiju, kas nesen tika prezentēta IAA komerctansporta izstādē Hannoverē, un kravas furgonu ar iebūvētu Polyvan izotermisko paneļu izolāciju un Carrier aukstuma iekārtu.

Par augstvērtīgu muzikālo programmu rūpējās mūziķis Kristaps Cukurs, par ēdināšanu – restorāns “Fazenda Bazārs”. Viesus izklaidēja aktieris un režisors Intars Rešetins. Tāpat netrūka arī citas interesantas aktivitātes, piemēram, apmeklētāji varēja sevi iemūžināt uz TGE foto fona, iejūtoties īsta profesionāļa tēlā. Noslēgumā visi tika cienāti ar svētku torti un aicināti veikt testa braucienu.

Jaunajam TGE mikroautobusam ir trīs virsbūves garumi no 5986 līdz 7391 mm un augstums no 2355 mm līdz 2835 mm. Izmantojot papildu sakabes ierīci, ir iespējams transportēt līdz pat 3.5 tonnām. Tā pieļaujamais kopējais svars ir 5.5 tonnas. Neatkarīgi no tā, ko vēlaties pārvadāt, jaunais MAN TGE bez problēmām nogādās jūsu kravu galamērķī, jo maksimālā kravas telpas ietilpība ir līdz 18.4 m3.

TGE mikroautobusu darbina 2.0 l dīzeļdzinējs, tas spēj attīstīt līdz 177 Zs (130 kW) lielu jaudu. Aprīkots ar 6 pakāpju manuālo (6MT) vai 8 pakāpju automātisko (8AT) transmisiju un visām piedziņas sistēmu izvēles iespējām – priekšējo piedziņu, aizmugurējo piedziņu vai visu riteņu piedziņu.

Pateicoties vairākām drošības sistēmām – sakabes manevrēšanas asistentam “Trailer Assist”, sadursmes novēršanas brīdinājuma sistēmai “Front Assist”, braukšanas joslu maiņas asistentam “Side Assist”, paralēlās un perpendikulārās novietošanās asistentam “Park Assist” un citām, – jaunais TGE pārliecinoši jūs aizsargās un nogādās galamērķī, neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pa šoseju, pilsētā vai bezceļa apstākļos.

Jaunā TGE bāzes versijas cena ir 24 000 eiro (ar iekļautu avārijas bremzēšanas palīgsistēmu (EBA), sānu vēja asistents, elektriski vadāmiem kabīnes stiklu pacēlājiem, LED apgaismojumu kravas nodalījumā, atdalošu starpsienu, sānu slīddurvīm labajā pusē un citu transportlīdzekļa lietotājam svarīgu aprīkojumu).

Papildinot savu produktu klāstu ar jauno MAN TGE mikroautobusu, MAN tagad piedāvā plašu autobusu klāstu ar pilno masu no 3 līdz pat 5,5 tonnām.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ezis71 11.oktobris 2018 18:57
1 3 Atbildēt

Izcili foto-vecie perdeļi,augļi un žogvāveres.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti