Eiropas Toyota Celica salidojums (+ video) 1

 
2.augusts 2013 15:45

15. līdz 18. augustā norisināsies IV Eiropas Toyota Celica markas cienītāju salidojums – PECM2013 (Pan European Celica Meeting 2013). Visiem Celica cienītājiem savas durvis vērs svētku Rīga, kurā šajos pat datumos norisināsies pilsētas svētki.

Celica cienītāji no dažādām valstīm satiksies vienkopus, lai 4 dienu laikā izbaudītu kopības sajūtu ar tādiem pat leģendārās Celica markas cienītājiem, ieraudzītu vienlaicīgi vairāk kā 100 šīs markas automašīnu, aprunātos ar viņu īpašniekiem un protams aktīvi piedalītos pasākuma programmā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma organizatori – Celica-club Latvia ir parūpējušies par to, lai katrs no dalībniekiem atrastu sev tīkamu nodarbi. Aktīvās atpūtas cienītāji varēs izmēģināt savu Celicu sacīkšu trasē ‘Biķernieki’, pavizināties ar kartingiem un iekarot ‘Meža kaķa’ trases augstumus. Tai pat laikā mierīgākas atpūtas cienītāji varēs aplūkot pilsēas ievērojamākos objektus, sekot līdzi notiekošajām sacensībām vai arī piedalīties daudz mierīgākās spēlēs. Un protams ka pilnīgi visi piedalīsies masīvajā Celicu fotosesijā, braucienā pa pilsētu milzīgā Celica automašīnu kolonnā, kā arī piedalīties kopīgās pusdienās un vakariņās ar mūziku, gardiem ēdieniem, svinīgu uzvarētāju sveikšanu, balvām, dažādiem konkursiem un vēl daudz ko citu ko organizatori pagaidām tur noslēpumā.

Toyota celica 1977. gada RA28 modelis ar 18RG motoru Foto: Publicitātes foto

PECM norises tradīcija tika aizsākta saulainajā Italijā 2007. gadā un ar katru reizi šis pasākums kļūst aizvien plašāks un grandiozāks. PECM2013 Rīgā būs jau IV Eiropas Celica salidojums. Tā kā šāds milzīgs Celica svētku pasākums notiek samērā reti – reizi 2 gados, tad īsts ša auto modeļa cienītājs to nedrīkst izlaist. Šogad ir atradušies aktīvisti, kas dēļ dalības PECM2013 ir gatavi ar savām Celica automašīnām veikt vairāku tūkstošu kilometru garu ceļu, piemēram entuziastu grupa no Īrijas vai aktīvists no Čehijas, kas gatavs braukt ne tikai līdz Rīgai, bet pat pagarināt savu maršrutu līdz Skandināvijai. Pozitīvus un aktīvus Celica cienītājus nekas nespēs atturēt. 

Dažādu paaudžu Celica automašīnas, interesanti tūninga projekti, internacionāla Celica īpašnieku kompānija, nebeidzami svētki 4 dienu garumā – tas viss sagaida katru PECM2013 dalībnieku! Nepalaidiet garām!

Atbalsta: iAuto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
apa 4.augusts 2013 0:28
0 0 Atbildēt

Nu jus jau pashi saprotiet...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti