Ievērojami sarukusi "Mercedes" tirgotāja "Domenikss" peļņa 1

 
Nozare.lv | 18.augusts 2013 10:36

Autoražotāju "Daimler Mercedes-Benz" un "Mistubishi Fuso Canter" ģenerālpārstāvja Latvijā SIA "Domenikss" peļņa pērn sarukusi gandrīz divas reizes, liecina SIA "Firmas.lv" informācija.

Ja 2011.gadā uzņēmuma peļņa bija 830 837 lati, tad pērn tā bija 473 730 lati.

Nedaudz sarucis arī uzņēmuma apgrozījums - no 26,9 miljoniem latu 2011.gadā līdz 26,2 miljoniem latu pērn.

"Domeniksa" vadības ziņojumā teikts, ka 442 841 lats no pērn gūtās peļņas tiks izmantots iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai, bet 30 888 lati tiks izmaksāti dividendēs.

Uzņēmuma vadība uzskata, ka pēc 2008.gada un 2009.gada ekonomiskās lejupslīdes pērn bija vērojamas Latvijas ekonomikas stabilizācijas pazīmes.

Tāpat vadība norāda, ka uzņēmums pērn veiksmīgi piedalījies vairākos valsts un pašvaldību iepirkumos.

Šogad prioritārās produktu grupas ir pasažieru mikroautobusu un kravas automobiļu tirdzniecība, kurās pieprasījuma pieaugums bija vērojams iepriekšējos divos gados.

SIA "Domenikss" dibināta 1997.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,1 miljons latu. Visas uzņēmuma daļas pieder Benitai Sadauskai.

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 28.augusts 2013 11:08
0 0 Atbildēt

Neviens jau īpāsi vairs pēc tiem meršiem neskrien. Nu jau tie laiki ir beigušies, kad pie mums par MAŠĪNĀM uzskatīja tikai meršus ,bembjus un auģikus. Šodien pat ministri nekautrējoties kāpj KIA un Ford mondeo automašinās, un reti kurš vairs skatās meršu virzienā. Arī vienkāršā tauta nākusi pie secinājuma, ka braucot ar golfiem, passatiem un hundajiem par pusi mazākiem izdevumiem var aizbraukt turpat, kur ar dārgāko mersi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti