Uz applūdušajiem ielu posmiem nosūtītas lietus ūdens atsūknēšanas mašīnas 1

 

Foto: Delfi.lv

Rīgas Domes Satiksmes Departaments | 20.augusts 2013 11:01

Ņemot vērā spēcīgās lietavas Rīgā, Rīgas domes Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus izvairīties no tiem ceļu posmiem, kas stipra lietus ietekmē mēdz applūst.

Ņemot vērā spēcīgās lietavas Rīgā, Rīgas domes Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus izvairīties no tiem ceļu posmiem, kas stipra lietus ietekmē mēdz applūst.

Pārvietošanās apstākļu uzlabošanai, kopš agra rīta uzsākta lietus ūdens peļķu atsūknēšana vietās, kur tās ievērojami apgrūtina satiksmi. Specializētās tehnikas vienības šobrīd jau strādā Strēlnieku laukumā, Pētersalas ielā, Miera un Senču ielas krustojumā, Klijānu ielā, kā arī nosūtītas uz Bolderāju, Čiekurkalnu un Imantu.

Tāpat departamenta speciālisti šobrīd veic Rīgas ielu un tiltu apsekošanu, lai pēc nepieciešamības norīkotu specializētās tehnikas vienības uz vietām, kur vajadzētu atsūknēt brauktuves no lietus ūdens.

Par applūstošiem ceļu posmiem tiek uzskatīti: Vienības gatve - posmā no Telts ielas līdz Satiksmes ielai; Krasta iela zem Salu tilta; Kārļa Ulmaņa gatve zem Bauskas ielas pārvada; Čiekurkalna1. garā līnija zem Vairoga tilta; Varoņu iela pie Rīgas kremācijas centra; Viestura prospekts posmā no Meža prospekta; Mangaļsala - Traleru ielā 2; Bolderāja - Gaigalas, Silikātu un Stūrmaņu ielas.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgus tajos ielu posmos, kur tiek veikta lietusūdens atsūknēšana un samazināt atļauto braukšanas ātrumu un ievērot ceļa zīmes.
Iedzīvotāji aicināti informēt Satiksmes vadības centru pa bezmaksas tālruni 80003600 par ielām, kur veidojas lielas peļķes un nepieciešams veikt atsūknēšanas darbus.

Spēcīga lietus ietekmē Rīgā applūst tās ielas, kurās vēsturiski nav projektēta lietus ūdens kanalizācijas sistēma. Šobrīd pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma, jaunas lietus ūdens kanalizācijas sistēmas tiek izbūvētas jaunbūvējamām ielām un satiksmes objektiem, kā arī ielās, kas tiek rekonstruētas.

 
Visi komentāri
 
seaman 20.augusts 2013 11:29
0 0 Atbildēt

nu, rīga jau sausa, var braukt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti