ZAZ kluba noslēgums Koknesē 1

 
ZAZklubs.lv | 18.septembris 2013 8:50

Sestdien, 21.septembrī, Kokneses pusē ikvienam interesentam būs iespēja vienkopus klātienē aplūkot ap 10 zaporožecu, aprunāties ar zapiņu entuziastiem un uzzināt vairāk par šiem padomju laika spēkratiem. Pasākumu rīko ZAZ klubs sadarbībā ar Kokneses jauniešu biedrību un Kokneses TIC, un zaporožecus un to īpašniekus ap pulksten 12:30 būs iespējams sastapt Kokneses pilsdrupās, savukārt ap pulksten 13:30 - Likteņdārzā.

ZAZ klubs ir dibināts pirms trīs gadiem ar mērķi saglabāt, atjaunot un popularizēt ZAZ markas automašīnas Latvijā. Jūnijā ZAZ klubs, sadarbībā ar biedrību "Mītava XXI", četru zaporožecu, viena žiguļa un vienas tehniskās atbalsta mašīnas sastāvā devās 5000 kilometru tālā ekspedīcijā uz Kirovas pilsētu Krievijā ar mērķi apmeklēt latviešu rakstnieka Raiņa trimdas vietas Krievijā, kā arī pārbaudīt automašīnu izturību garajā ceļā un Krievijas bezceļos. Zapiņu gaitām vairāku vakaru garumā bija iespējams sekot līdzi TV3 raidījumā Bez Tabu.

Savukārt jūlijā ZAZ kluba automašīnas priecēja Sabiles Vīna svētku apmeklētājus, kur pilsētas centrā iespēju nofotografēties pie neparastās automašīnu kolonnas izmantoja daudzi interesenti.

ZAZ kluba biedru skaits lēnām, bet neatlaidīgi turpina pieaugt, šobrīd tajā ir pārstāvētas vairāk kā 30 ZAZ markas automašīnas - sākot no sešdesmitajos gados ražota ZAZ 965, tautā arī sauktu par "vabolīti", beidzot ar 1990. gada izlaiduma 968M modeli.

Vairāk informācijas www.zazklubs.lv. Uz tikšanos 21.septembrī Koknesē!

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 19.septembris 2013 14:34
1 0 Atbildēt

Autovēsture ir jāciena. Atbalstāmas aktivitātes. Pats arī tuvākajā laikā vēlos iegādāties kaut ko padomju autobūves klasikas. Zapiņš gan tas nebūs, drīzāk gan kāds žigulis vai GAZ 24 voldziņa, kāda savulaik piederēja manam fāteritim 80-tajos gados. Garaža Jūrmalā man ir, kur glabāt to auto problemu nebūs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti