Opel dīleris Auto Blitz svin savu 2. dzimšanas dienu 1

 
Auto Blitz | 2.decembris 2013 14:48

Šī gada 30. novembrī aprit 2 gadi kopš Rīgā, Skanstes ielā 33 tika atvērts Auto Blitz autorizētais Opel dīlercentrs. Lai arī Auto Blitz nevar lepoties ar tik garu vēsturi kā pārējie Latvijas auto tirgus dalībnieki, taču pateicoties pieredzējušo profesionāļu komandai, tam ir izdevies sasniegt ievērojamu tirgus daļu - šī gada pirmajos 11 mēnešos Auto Blitz ir pārdevis 200 jaunas Opel automašīnas, kas sastāda 44% no kopējās Opel pārdošanas Latvijā šajā periodā.

Auto Blitz salona atklāšana Foto: iAuto.lv

Auto Blitz valdes priekšsēdētājs Ģirts Zemītis saka: „Esmu patiesi priecīgs par sasniegto, vēl jo vairāk tik īsā laikā. Tas ir lielisks pierādījums mūsu varēšanai, jo īpaši, ņemot vērā Latvijas automobiļu tirgus negatīvo attīstības tendenci. Esam piegādājuši jaunas Opel automašīnas vairākiem nozīmīgiem korporatīvajiem klientiem, kā arī uzvarējuši vairākos valsts iestāžu izsludinātajos konkursos. Arī pēcpārdošanas jomā mums ir lieliski panākumi, kam pamatā ir augsti profesionāla komanda, individuāla pieeja ikkatram klientam un arī elastīga cenu politika. Kā īpašu notikumu varu atzīmēt to, ka Auto Blitz šī gada jūnijā parakstīja ekskluzīvā dīlera līgumu par Opel Ampera elektroauto pārdošanu un apkalpošanu Latvijā. Turklāt jāatzīmē, ka šogad Opel Ampera ir iekļuvusi Latvijas Gada Auto 8 finālistu skaitā. Protams, mēs neapstājamies pie sasniegtā un turpinām aktīvu pārdošanu. Jaunie Opel modeļi, kurus esam sagaidījuši šogad: Opel Adam, Opel Astra sedans, atjauninātā Opel Insignia un jaunā Insignia Country Tourer palīdzēs mums aizpildīt tās tirgus nišas, kur līdz šim mums nav bijis piedāvājuma, un tādējādi palielināt kopējo Opel tirgus daļu.”

Par godu jubilejai mūsu klientiem, iegādājoties gan jaunas, gan mazlietotas Opel automašīnas, piedāvājam bezmaksas Kasko apdrošināšanu pirmajam gadam, ziemas riepas un reģistrācijas izmaksas CSDD.

Jaunā Opel Insignia Country Tourer jau ir apskatāma Auto Blitz salonā!
Insignia Country Tourer modelis papildina Opel flagmaņa saimi. Kamēr tā radniecīgais Sports Tourer ir elegants ģimenes un biznesa universālis, tikmēr jaunais Insignia Country Tourer sevī vairāk iemieso alkas pēc piedzīvojumiem. Atlētiskais un daudzpusīgais modelis nodrošina brīvības sajūtu ārpus pilsētas ierobežojumiem un asfaltētiem ceļiem. No Sports Tourer universāļa to atšķir tādi dizaina elementi kā automobiļa apakšpuses dekoratīvie aizsargpaneļi priekšā un aizmugurē, riteņu arku apdare ar aizsarguzlikām un palielināts klīrenss. Savukārt, lai nodrošinātos pret nevienmērīga ceļa reljefa slēptajām briesmām, zem Country Tourer dzinēja nodalījuma uzstādīts augstas izturības tērauda aizsargpanelis. Tikmēr modeļa modernā pilnpiedziņas sistēma nodrošina perfektu saķeri un drošu vadāmību jebkādos apstākļos. Tas viss apvienots ar jaudīgu turbodzinēju saimi – 184 kW/250ZS 2.0 litru SIDI tiešās iesmidzināšanas benzīna motoru vai augstas veiktspējas 2.0 BiTurbo CDTI, kuri abi nodrošina iespaidīgu 400 Nm maksimālo griezes momentu. Jaunā Insignia Country Tourer (2,0 CDTI ar 120 kW/163 ZS, sešpakāpju manuālā transmisija, pilnpiedziņa un Start/Stop sistēma) cena šobrīd, uzsākot tā tirdzniecību Latvijā, ir sākot no 29900 eiro (ieteicamā mazumtirdzniecības cena, ieskaitot PVN).

Par Auto Blitz
Auto Blitz ir modernākais un lielākais Opel zīmola autocentrs Baltijā. Tas saviem klientiem sniedz pilna spektra pārdošanas (jaunas un mazlietotas automašīnas, līzings, apdrošināšana, noma) un pēcpārdošanas pakalpojumus (regulārais un garantijas remonts, rezerves daļas un aksesuāri, virsbūves serviss). Auto Blitz ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums.

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
aj 2.decembris 2013 18:21
0 0 Atbildēt

lieliska apkalposana

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti