Jaunais "Kia Soul" tagad arī Latvijā (+ foto) 1

 

Foto: kia.com

BPS | 17.jūlijs 2014 9:30

"Kia Soul" 2014. gada modelis, kurš pārsteidz ar vēl mūsdienīgāku dizainu, paplašinātu papildaprīkojuma klāstu un tehniskiem uzlabojumiem, kopš jūlija pieejams arī Latvijas klientiem.

Jaunais kompaktais SUV klases modelis Kia Soul, kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tika prezentēts Frankfurtes auto izstādes ietvaros rudenī, radīts, iedvesmojoties no 2012. gada Kia Track’ster koncepta. Jauno Kia Soul raksturo mūsdienīgs un atšķirīgs izskats, kas to padara vēl pamanāmāku.

Foto: kia.com

SIA «Forum Auto», oficiālās Kia pārstāvniecības Latvijā, tirdzniecības vadītājs Jānis Ozols norāda: „Latvijā pieejamais Kia Soul modelis EX komplektācijā ir bagātīgi aprīkots. Jau tā standarta aprīkojumā ir iekļauts sākot no apsildāmās stūres un apsildes gan priekšējiem, gan aizmugurējiem sēdekļiem, līdz atpakaļskata kamerai un Smart Park Assist sistēmai, kas palīdz atrast brīvās stāvvietas un novietot automašīnu stāvvietā automātiski. Šis individuālā izskata un modernā aprīkojuma automobilis, pateicoties tā pārsteidzošajai salona ietilpībai, ir piemērots gan aktīviem, gan arī izteiktiem ģimenes cilvēkiem.”

Jaunais Kia Soul saglabājis tā priekšgājējam raksturīgo vertikāli stabilo stāju un kvadrātveidīgos plecus. Salona dizains pārveidots tā, lai būtu vēl draudzīgāks lietotājam. Īpaša uzmanība pievērsta arī tam, lai izmantoti tiktu tikai augstākās kvalitātes materiāli. Arī jaunā Soul aksesuāru piedāvājums izstrādāts autovadītāja ērtībām, ļaujot pilnībā izbaudīt šī unikālā SUV piedāvātās priekšrocības.

Foto: kia.com

Lielākais tehniskais jauninājums 2014. gada Soul ir jaunākās paaudzes Kia cee’d platformas izmantošana, kā rezultātā ir ievērojami uzlabota automašīnas kopējā vadāmība. Lielāki automašīnas izmēri nozīmē, ka jaunais modelis kļuvis vēl praktiskāks, piedāvājot klientiem gan plašāku salonu, gan bagāžas nodalījumu. Palielināta arī kāju, galvas un plecu telpa visiem pasažieriem.

Jaunais Kia Soul kļuvis arī videi draudzīgāks, un tiek piedāvāts ar jaunākās paaudzes Kia 1,6 litru GDI benzīna dzinēju vai CRDi dīzeļdzinējiem – abus dzinējus raksturo uzlabota degvielas patēriņa efektivitāte un zemākas emisijas. Abi šie dzinēji ir pieejami gan ar manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu. Ievērojami paplašināts arī modeļa papildaprīkojuma klāsts.

Jaunā Kia Soul cena Latvijā ir sākot no 18 990 €.

Foto: kia.com

Foto: kia.com

Foto: kia.com

Foto: kia.com

Foto: kia.com

 
Visi komentāri
 
LMT 17.jūlijs 2014 9:52
0 0 Atbildēt

Nu skaistulis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti