„SEAT” – turpmāk „Autobrava” paspārnē 2

 
Autobrava | 12.marts 2016 16:43

Piektdien, 11.martā, Rīgā SIA „Autobrava” salonā ar sportiskā „Leon ST Cupra” prezentāciju tika atzīmēta spāņu zīmola „SEAT” atgriešanās Latvijā.

"Lai gan „SEAT” ir mazliet piemirsts un līdz galam nenovērtēts auto zīmols Latvijā, nedrīkst aizmirst, ka šis auto ražotājs lepojas ar vairāk nekā 60 gadu ilgu pieredzi autobūvē. Pašlaik „SEAT” attīsta dinamisku auto modeļu ražošanu. Pat izmēros nelielie „SEAT” automobiļi ir ātri, jaudīgi un gatavi iekarot ceļus visā pasaulē. Nav šaubu, ka tie iemantos arī Latvijas autobraucēju simpātijas, pārliecinot, ka spāņu zīmols ražo auto, ar kuriem ikviens brauciens ir aizraujošs un baudāms. Ne velti „SEAT” moto vēsta, ka tas ir emociju auto - vienaldzīgam palikt ir patiešām grūti," uzsver „Autobrava” direktors Andris Sivickis.

„SEAT” zīmola pārstāvniecības atvēršanas svētkos patiesu klātesošo interesi saistīja „Leon ST CUPRA” – modelis, kas veiksmīgi apvieno eleganci, funkcionalitāti un ātrumu. Tā virsbūve iemieso individualitāti, ko atspoguļo agresīvās formas un standarta „Leon” modeļiem neraksturīgie 19 collu diski. Zem motora pārsega „ST CUPRA” slēpj 2.0 l benzīna turbomotoru, kas spēkratam nodrošina 280 ZS, padarot to par visjaudīgāko modeli, kas līdz šim radīts „SEAT” ģimenē. Turklāt daudzfunkcionālās ierīces auto salonā un augstākās kvalitātes palīgsistēmas piedziņā gādā par izcilu sniegumu. Auto bagātīgi aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, un tas var lepoties ar uzlabotiem sporta sēdekļiem un stūri. Šim modelim pieejama arī pilna LED lukturu pakete.

„SEAT Leon ST” sportiskajam modelim „CUPRA” ir 2 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma, kā arī tiek nodrošināta iespēja par papildu samaksu pagarināt garantijas laiku. Auto cena oficiālā dīlera „Autobrava” salonos - sākot no 26 498 eiro.

Pēc „SEAT” pārstāvniecības svinīgās atvēršanas pasākuma viesi tika aicināti doties uz Biķernieku trasi. Tur kopā ar pazīstamo autosportistu Reini Nitišu, kurš šogad FIA Pasaules Rallijkrosa čempionātā startēs tieši ar „SEAT”, ikvienam interesantam bija iespēja izmēģināt sešus dažādus spāņu zīmola modeļus – „Alhambra”, „Leon Cupra ST”, „Leon FR”, „Toledo”, „Experience”, kā arī sportisko „Leon SRST”.

Pievienojot esošajam portfelim („Fiat”, „Alfa Romeo”, „Jeep”, „Hyundai”, „Suzuki”, „Isuzu” un „Ssang Yong” autorizētajai pārstāvniecībai Latvijā) spāņu auto zīmolu „SEAT”, „Autobrava” kļuvis par lielāko auto dīleri Latvijā, nostiprinot arī savas pozīcijas starp vadošajiem auto dīleriem Baltijā. Uzņēmums auto tirgū strādā jau sesto gadu un veic ne tikai auto, bet arī to oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru tirdzniecību, kā arī piedāvā visu automašīnu marku remontu, tehnisko apkopi un nodrošina garantijas pakalpojumus un palīdzību gan esošajiem, gan potenciālajiem auto īpašniekiem.

 
Visi komentāri
 
SEAT 12.marts 2016 22:35
6 1 Atbildēt

Paldies AUTOBRAVA, ka atgriežat mani Latvijā! Gaidat ielās

nomiks 14.marts 2016 10:54
4 0 Atbildēt

Par atgriešanos LV tirgū to grūti nosaukt. Iepriekš AUTOHALLE arī tirgoja SEAT markas automašīnas. Autobrava pārņēma no AUTOHALLES visus tās pārstāvētos zīmolus, tostarp arī SEAT.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti