Latvijā radīta jauna transportlīdzekļu vēstures pārskatu sistēma MyVin.eu 5

 
MyVin.eu | 12.aprīlis 2016 7:19

Latvijas jaunuzņēmums “Automotive Data Intelligence” izveidojis transportlīdzekļu vēstures pārskatu sistēmu MyVin.eu, kas sniedz iespēju lietotājiem iegūt izvēlētā transportlīdzekļa vēstures atskaites un padziļinātu analīzi.

Radītais produkts sniedz iespēju lietotā transportlīdzekļa pircējam to novērtēt un pārbaudīt pārdevēja sniegto informāciju, pārliecinoties par automašīnas tehnisko stāvokli un ļaujot samazināt iespējamos krāpniecības gadījumus automašīnu tirdzniecības jomā.

MyVin.eu izstrādātais algoritms klientam sniedz ieteikumus balstoties uz informāciju, kas ar transportlīdzekli ir noticis tā lietošanas periodā, tādējādi palīdzot interpretēt datus starp dažādiem notikumiem. Piemēram, transportlīdzekļa nobraukums pēc īpašnieka maiņas ir būtiski samazinājies un sistēma analizē iespējamos iemeslus (avārija, ilgs tirdzniecības periods u.tml.). Sistēmā ir pieejami dati ne tikai par nobraukumu vēsturi, bet arī transportlīdzekļa pamatdati, informācija par iepriekšējām reģistrācijām, īpašnieku skaitu, tehniskajām apskatēm, ceļu satiksmes negadījumiem un zaudējumu apmēriem. Informācija par transportlīdzekļiem tiek pārbaudīta Latvijas, Lietuvas un Nīderlandes datu bāzēs. Šobrīd sistēmā ir pieejama informācija par aptuveni 675000 Latvijā reģistrētiem transportlīdzekļiem.

Jānis Kalējs, MyVin.eu līdzdibinātājs: “MyVin.eu mērķis ir izveidot sociāli atbildīgu sistēmu, kas palīdzētu samazināt krāpniecības gadījumus automašīnu tirdzniecības jomā un stabilizētu transportlīdzekļu cenas, sniedzot iespēju potenciālajiem pircējiem iegādāties lietotu automašīnu par transportlīdzekļa stāvoklim atbilstošu cenu. Uzņēmums strādā pie jaunu partneru piesaistes un datu bāzes paplašināšanas ar mērķi attīstīt piedāvāto pakalpojumu, pievienojot visu lielāko Eiropas valstu transportlīdzekļu reģistrus, kas ļautu lietotājiem iegūt pilnīgu pārskatu par transportlīdzekļu dzīves ciklu. Papildu tam, tiks attīstīts arī gala produkts – atskaite, kas kalpos kā informatīvs padomdevējs, palīdzot klientam pieņemt lēmumu par transportlīdzekļa iegādi.”

Potenciālais transportlīdzekļa pircējs mājas lapā www.myvin.eu var izvēlieties vienu no diviem piedāvātajiem atskaites veidiem un, ievadot atbilstošo transportlīdzekļa informāciju, iegādāties auto vēstures atskaiti, tādējādi pārliecinoties par automašīnas patieso stāvokli. Šis priekšpārbaudes process pircējiem ļauj ietaupīt laiku, iegūt papildu informāciju par automašīnas stāvokli un, klātienē dodoties to apskatīt detalizētāk vai veicot servisa pārbaudi, saņemt pilnīgāku informāciju. Gan MyVin.eu transportlīdzekļa atskaite, gan servisa pārbaude kalpo kā papildinājums viens otram, sniedzot iespēju izdarīt pārdomātu izvēli, iegādājoties lietotu automašīnu. Šis process darbojas arī abpusēji, piemēram, godprātīgs pārdevējs var iegādāties atskaites un pievienot tās informācijai par saviem transportlīdzekļiem, sniedzot iespēju pircējam pārliecināties, ka viss ir kārtībā.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 12.aprīlis 2016 15:24
0 2 Atbildēt

Par maksu tos pašus CSDD datus tirgos. Un dāņus šie nemācēja pieprogrammēt?

Vilks 12.aprīlis 2016 18:22
0 0 Atbildēt

SRS ir jānosaka derīguma termiņš ,-kā pārtikai ?...Ko var gribēt no 2002.g ?spilvena ?!

Kanibaals 17.aprīlis 2016 17:41
0 0 Atbildēt

kas tam var notikt?

Kanibaals 17.aprīlis 2016 17:44
0 0 Atbildēt

Ir kāds piemērs kāda izskatās atskaite?

MyVin 17.aprīlis 2016 23:34
0 0 Atbildēt

Sveiki,

Mājas lapā izveidota jauna sadaļa, kur var bez maksas apskatīt pārskatu piemērus:

www.myvin.eu/historyReports

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti