Aug pieprasījums pēc "Volvo" Latvijā un pasaulē 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Mūsa Motors | 12.augusts 2016 9:46

Šī gada pirmajos septiņos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu laika periodu gadu iepriekš, būtiski ir pieauguši jaunu Volvo automobiļu pārdošanas apjomi Latvijā un pasaulē. Latvijā ir pārdoti par 29,3% un pasaulē par 10,3% vairāk Volvo automobiļi nekā gadu iepriekš.

Pārdošanu veicina lielais pieprasījums pēc jaunā Volvo XC90 un stabili liels pieprasījums pēc pārdotākā Volvo modeļa XC60. Prognoze ir, ka pieprasījums pēc Volvo automobiļiem nākotnē tikai augs, jau tagad ir redzams lielais potenciāls un interese par jaunajiem Volvo S90 un V90 modeļiem, kurus jau var pasūtīt arī Latvijā.

"Industrijas ekspertu augstais novērtējums un klientu interese par Volvo zīmolu visā pasaulē ir ļoti būtiska, lai nākotnē Volvo zīmols nostiprinātu savas tirgus pozīcijas un spētu realizēt stratēģiskus projektus, kas saistīti ar drošību, inovācijām un rūpēm par cilvēku", saka Mūsa Motors Rīga un oficiālās Volvo pārstāvniecības vadītājs Latvijā Roberts Ozoliņš.

Akcentējot drošību, inovācijas un rūpes par cilvēkiem, Volvo jau ir publiski paziņojis savu mērķi, ka no 2020. gada neviens neies bojā vai negūs smagas traumas braucot ar jauno Volvo.

Volvo oficiālais pārstāvis Latvijā ir SIA Mūsa Motors Rīga, kas dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām kompānijām, kas sāka nodarboties ar dažādu marku jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecību. Šobrīd uzņēmums Mūsa Motors Rīga veic jaunu Volvo automobiļu tirdzniecību, plaša spektra, augstas kvalitātes auto remontdarbus, kā arī nodarbojas ar rezerves daļu tirdzniecību.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
D 12.augusts 2016 10:43
4 3 Atbildēt

Kaut kā nevieš uzticību tie pārforsētie divlitrītie dzinēji. Tik lielam auto tomē prasītos vismaz 3 litri.

voldis 12.augusts 2016 13:02
2 1 Atbildēt

Vienkārši esi stulbs...

janis 12.augusts 2016 10:57
1 3 Atbildēt

Neuzticos šādiem lužņiem un nepieprasu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 11

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti