Aug pieprasījums pēc "Volvo" Latvijā un pasaulē 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Mūsa Motors | 12.augusts 2016 9:46

Šī gada pirmajos septiņos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu laika periodu gadu iepriekš, būtiski ir pieauguši jaunu Volvo automobiļu pārdošanas apjomi Latvijā un pasaulē. Latvijā ir pārdoti par 29,3% un pasaulē par 10,3% vairāk Volvo automobiļi nekā gadu iepriekš.

Pārdošanu veicina lielais pieprasījums pēc jaunā Volvo XC90 un stabili liels pieprasījums pēc pārdotākā Volvo modeļa XC60. Prognoze ir, ka pieprasījums pēc Volvo automobiļiem nākotnē tikai augs, jau tagad ir redzams lielais potenciāls un interese par jaunajiem Volvo S90 un V90 modeļiem, kurus jau var pasūtīt arī Latvijā.

"Industrijas ekspertu augstais novērtējums un klientu interese par Volvo zīmolu visā pasaulē ir ļoti būtiska, lai nākotnē Volvo zīmols nostiprinātu savas tirgus pozīcijas un spētu realizēt stratēģiskus projektus, kas saistīti ar drošību, inovācijām un rūpēm par cilvēku", saka Mūsa Motors Rīga un oficiālās Volvo pārstāvniecības vadītājs Latvijā Roberts Ozoliņš.

Akcentējot drošību, inovācijas un rūpes par cilvēkiem, Volvo jau ir publiski paziņojis savu mērķi, ka no 2020. gada neviens neies bojā vai negūs smagas traumas braucot ar jauno Volvo.

Volvo oficiālais pārstāvis Latvijā ir SIA Mūsa Motors Rīga, kas dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām kompānijām, kas sāka nodarboties ar dažādu marku jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecību. Šobrīd uzņēmums Mūsa Motors Rīga veic jaunu Volvo automobiļu tirdzniecību, plaša spektra, augstas kvalitātes auto remontdarbus, kā arī nodarbojas ar rezerves daļu tirdzniecību.

 

 
Visi komentāri
 
D 12.augusts 2016 10:43
4 3 Atbildēt

Kaut kā nevieš uzticību tie pārforsētie divlitrītie dzinēji. Tik lielam auto tomē prasītos vismaz 3 litri.

janis 12.augusts 2016 10:57
1 3 Atbildēt

Neuzticos šādiem lužņiem un nepieprasu.

voldis 12.augusts 2016 13:02
2 1 Atbildēt

Vienkārši esi stulbs...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti