"Skandi motors" apgrozījums desmit mēnešos šogad sasniedzis 31,8 miljonus eiro 1

 

Mitsubishi L200 Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.novembris 2016 19:44

Auto marku "Hyundai", "Mitsubishi" un "Nissan" oficiālā pārstāvja Latvijā SIA "Skandi motors" apgrozījums desmit mēnešu periodā šogad sasniedza 31,8 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Maija Jankauska.

Salīdzinot ar tādu pašu periodu pērn, kad uzņēmuma apgrozījums bija 26,2 miljoni eiro, tas ir pieaugums par 21%.

Šā gada desmit mēnešos pieaudzis arī jaunu automašīnu pārdošanas apjoms, sasniedzot 1212 jaunus auto. Salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo periodu, kad tika pārdoti 1009 jauni auto, tas ir pieaugums par 20%, atzīmēja Jankauska.

Uzņēmums plāno arvien vairāk iesaistīties hibrīdauto un elektromobiļu popularizēšanā Latvijā, piebilda Jankauska, norādot, ka uzņēmums nesen sācis piedāvāt auto markas "Hyundai Ioniq" mašīnu, kas ir uzņēmuma pirmais piedāvātais hibrīdauto.

"Mēs paredzam tuvākā nākotnē hibrīdauto un elektroauto izaugsmi, jo tiem ir vairākas priekšrocības, ņemot vērā gan ekoloģiskos, gan ekonomiskos aspektus, tā arī privilēģijas no valsts puses - bezmaksas autostāvvietas pilsētas centrā, sabiedriskā transporta joslas izmantošana un būtiski mazāki ceļa nodokļi elektroautomobiļiem. Tāpēc plānojam ar laiku vairāk iesaistīties hibrīdauto un elektroauto popularizēšanā Latvijā," skaidroja "Skandi motora" pārstāve.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Skandi motora" apgrozījums pērn bija 32,725 miljoni eiro, kas ir par 11% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 29,498 miljoni eiro. Pērn uzņēmums nopelnīja 99 102 eiro, bet 2014.gadā cieta zaudējumus 56 402 eiro apmērā.

SIA "Skandi motors" dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 544 959 eiro. "Skandi motora" īpašnieki ir Valdis Spredzis - 90,99% un Kaspars Pone - 9,01%.

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 27.novembris 2016 11:19
0 1 Atbildēt

Kaškajus un džūkus pērk kā traki.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti