Paziņotas konkursa “Latvijas Gada auto 2017” nominācijas (+ video; foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Latvijas Gada auto | 9.decembris 2016 14:49

Tuvojoties konkursa “Latvijas Gada auto 2017” noslēgumam un titula ieguvēja paziņošanai, žūrija izziņojusi arī tos jaunākos automobiļu modeļus, kuri pretendē uz balvām dažādās nominācijās.

Papildu “Latvijas Gada auto 2017” titulam, starp konkursa dalībniekiem balvas tiks sadalītas dažādās nominācijās, kas tiek izveidotas, ja konkursa dalībnieku vidū ir vismaz trīs modeļi, kas atbilst kādai no iespējamām papildu nominācijām. Šogad tās ir septiņas.

Absolūts jaunums konkursā ir nominācija “Latvijas Gada pikaps 2017”, ko izdevies izveidot, pateicoties tam, ka šogad konkursā pieteikti veseli trīs pikapi. Arī bez milžiem – pikapiem apvidus auto segments ir plaši pārstāvēts.

“Šogad vissīvākās cīņas notiek tieši apvidus auto segmentā gan par “Latvijas Apvidus auto 2017”, gan arī pikapu konkurencē. Teju puse no visiem pretendentiem ir tieši apvidus automobiļi. Ir grūti izvēlēties labāko, jo tie visi ir ļoti līdzvērtīgi. ” stāsta konkursa “Latvijas Gada Auto 2017” organizators Māris Ozoliņš: “Milzīgu aktivitāti piedzīvojām arī Tautas balsojumā, kurā šogad par savu gada auto kopā nobalsoja vairāk nekā 30 000 cilvēku.”

Šogad balvām nominēti (automobiļi sarindoti pēc alfabēta):

“Latvijas Gada pikaps 2017”:

“Mitsubishi L200”, “Nissan Navara”, “Toyota Hilux”

“Latvijas Apvidus auto 2017”:

“BMW X1”, “Škoda Kodiaq”, “Volkswagen Tiguan”

“Latvijas Premium auto 2017”:

“Audi A5 Coupe”, “Lexus RX”, “Volvo S90/V90”

“Latvijas Eko auto 2017”:

“Hyundai Ioniq”, “Opel Astra / Astra Sports Tourer”, “Toyota RAV4 Hybrid”

“Latvijas Sportiskākais auto 2017”:

“Audi A5 Coupe”, “BMW X1”, “Mazda MX-5”

“Latvijas Skaistākais auto 2017”:

“Audi A5 Coupe”, “Peugeot 3008”, “Volvo S90 / V90”

“Latvijas Ģimenes auto 2017”:

“Peugeot Traveller”, “Renault Talisman Grandtour”, “Škoda Kodiaq”

“Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2017”:

“Audi A5 Coupe”, “BMW X1”, “Ford Edge”, “Ford Mustang”, “Nissan Navara”, “Volkswagen Tiguan”, “Volvo S90/V90”

 

Konkursa “Latvijas Gada auto 2017” finālam izvirzīti “BMW X1”, “KIA Sportage”, “Opel Astra / Astra Sports Tourer”, “Peugeot 3008”, “Škoda Kodiaq”, “Volkswagen Tiguan”, “Volvo S90/V90”.

“Latvijas Gada auto 2017” titula ieguvējs tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 9. decembrī plkst. 20:00. Tai tiešraidē sekojiet līdzi TV kanālā “Re:TV”, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā, interneta portālos Delfi.lv, iAuto.lv un Tvnet.lv, apollo.tvnet.lv.

Konkurss notiek kopš 1998. gada un šogad prestižais "Gada auto" tituls tiks pasniegts 18. reizi. Konkursa “Latvijas Gada auto 2017” dalībnieki ir “Opel Astra”, “Opel Astra Sports Tourer”, “Opel Mokka X”, “Nissan Navara”, “Mazda MX-5”, “Ford Edge”, “Ford Mustang”, “BMW X1”, “Renault Megane”, “Renault Talisman Grandtour”, “KIA Sportage”, “Volkswagen Tiguan”, “Volvo S90”, “Volvo V90”, “Hyundai Ioniq”, “Mitsubishi L200”, “Audi Q2”, “Audi A5 Coupe”, “Peugeot 3008”, “Peugeot Traveller”, “Toyota RAV 4 Hybrid”, “Toyota Hilux”, “Lexus RX” un “Škoda Kodiaq”.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 9.decembris 2016 18:11
3 1 Atbildēt

sportiskākais.

x1 izspieda mustangu???

jā... nav ko teikt.

Kāpēc pie ģimenes auto nav nissan Navara, vai pie premium - astra? Eko auto - peugeot traveller...

nu i jums konkurss...

gada auto 10.decembris 2016 12:15
3 1 Atbildēt

Tāpēc ka žūrijas locekļiem pēc audi 80 pat x1 liekas sportisks, bet 2 litru mustangs.... tas taču ne jau muskuļu auto, bet kā amerikāņi sauc - ponijs.

nomiks 9.decembris 2016 21:46
1 1 Atbildēt

Apsveicu Škoda Kodiaq. Izgrieza pogas VW Tiguan. Manas prognozes par 1.un 2.vietu bija precīzas. Esmu pārsteigts par tautas balsojumu. Gaidīju Audi vai BMW uzvaru, bet Volvo uber alles. Kruta. Man Volvo ļoti patika

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti